<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底
返回列表 回復 發帖

膠蛙的井底

蛙兄,好耐無見~~~; \, o& t& U9 _  J$ B
你好嗎?
# i9 @8 p. F: ~& `1 r: x- r! f
% o) f* V  |2 U$ @2 v; e[ Last edited by BOYDWAN on 2006-1-26 at 04:42 AM ]
好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:24:
5 p8 t4 l5 \1 x$ a' i7 }  g好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
+ I- z1 x" d& Y

! V7 `- C. }* f7 Z: t
- {, c, l0 o0 }$ F
( K7 m: j3 O& z; _+ Z& P嘩~你大哥難揾吖嘛~~~
2 |2 _. `% e  T$ h  {0 x; q又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:26 AM:) {' [) E$ U9 y. c  L6 J
  ~1 I- h, g/ {* A  B
% A7 b/ ?  W$ l2 |

/ z: L3 w% r  w  D/ k* [( M$ s" {' S0 f! Y9 ]+ R& e5 `; h
嘩~你大哥難揾吖嘛~~~  M* K: L, D$ U% Y; R& _
又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
" j3 R0 C  u. {( t  ?$ ~- o以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:27:/ K1 ^: I0 K% \$ V7 R
咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
1 }7 z( V% v# {+ E- r3 f1 C: K

0 v$ b1 u6 ^3 Y4 b& T& }% \- M" ^! f- a7 C

: Q: y0 D0 r  j係呀係呀~~~
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:29:0 d0 w7 h1 o: \' J( p& r! U  C
# g4 n, i! _, G! m( E  k+ `
以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
- |* m+ W: ]; a# R

# K+ m) ]4 h7 T/ Y( }都好喎~
" p  q" |$ R7 ~" ?- u. k4 e不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:31 AM:
5 O* Y# Z9 V5 i! h0 J" y" ~/ I% z

) X7 `# B- [, G1 e& h+ g& d, Z$ I# _' `' c1 q% p8 Y( P  i
) L: W9 ~9 P* H& k8 ~* e% L  j0 {
係呀係呀~~~
+ H: j: D8 S) [4 R. _
不過你個勁d,曉得彈彈下
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:33 AM:
( y2 z) H3 }8 Y/ k/ M7 v$ L
$ q- T$ T2 |7 u* B. o$ a  J+ [( ?0 G9 ]* ^; X
都好喎~9 L6 d: h$ u& ]: ~5 R* r* ?
不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
# c9 O& F- a7 M7 s5 ^你話事啦,但但你有個竇玩開咯噃,改個咁名怕唔怕亂?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:33:5 D. _8 H. w) d& |+ Z7 j* T

T: x/ N# p6 n7 q9 ]不過你個勁d,曉得彈彈下
  r. c% N' f* O  e2 A* W: B1 o( ?
, a' g: h8 |( a: A, }2 B  z* t# N9 F7 B& z, s
精力充沛嘛我~
% l( w# O# i7 w- m9 g+ F(其實係比d"頑童"激到彈彈吓~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。