<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你會做 阿拉伯帝國西班牙總督or土耳其帝國巴爾幹總督???
返回列表 回復 發帖

你會做 阿拉伯帝國西班牙總督or土耳其帝國巴爾幹總督???

單選投票, 共有 0 人參與投票
50.00% (1)
50.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
如題 .... : R5 x% g1 i0 s" U+ o. Q
. g2 M' O4 ?1 p7 S+ D( g9 T% G1 E
[ Last edited by e_e on 2008-6-13 at 12:24 AM ]
我睇番資料 , 阿拉伯帝國封建程度好高 , 又未統一過西班牙 ,
1 Z7 I, d; p- m) R  U: r而且西班牙多數時間 , 係多國並立 , 還包括基督教國家~~
' Y7 |; Q7 v* f: ^" p5 ]' ?# d. n! X  ~( r
相比之下 , 土耳其既統治就實質得多~~
; j9 T2 @* T7 ]- U(我見到有塞爾柱土耳其的說法 , 塞爾柱重心在土耳其的嗎???)
土耳其帝國巴爾幹總督?19世紀初已經唔易做...
.
Originally posted by 155220 at 2008-6-21 12:53 PM:% b2 m: G0 K( ~9 X& X' [* {' |: @
土耳其帝國巴爾幹總督?19世紀初已經唔易做...
- M3 _& x, P" ]! k# F/ |咁咪之前羅
我想幫羅馬尼亞統一所以想羶做土耳其巴爾幹 governer
Originally posted by LU at 2008-6-22 01:03 AM:, ]' K' L( Y/ y/ S( g) q
我想幫羅馬尼亞統一所以想羶做土耳其巴爾幹 governer
7 l: @# [7 u1 u7 F3 P死仔 , 我考完試拉 , 去 "世界局勢" 講拉
Originally posted by e_e at 2008-6-22 01:05 AM:7 G) L# J) ]7 p

( P' V, d6 v8 q3 C4 T) i死仔 , 我考完試拉 , 去 "世界局勢" 講拉
1 h! F$ }7 k6 i: y係喎,你呢個 post 係歷史 post 點解會當係吹水 post 嘅??????????
Originally posted by LU at 2008-6-22 01:11 AM:+ W. P+ h% D, H' }
. P# i6 T6 P, H
係喎,你呢個 post 係歷史 post 點解會當係吹水 post 嘅??????????
/ T; c  b7 ]: L; Q$ Q, W
唔比呀e+???
Originally posted by e_e at 2008-6-22 01:14 AM:8 p2 |% i9 ?" }. ^' R6 z
, _0 v, E; F2 R* o% s. S# X+ h
唔比呀e+???
' w( c  {5 G5 Z3 x7 E: O" F哦, 我都係講吓吹吓水啫 XD
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你會做 阿拉伯帝國西班牙總督or土耳其帝國巴爾幹總督???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。