<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔拖唔水嚐屍篇
返回列表 回復 發帖

唔拖唔水嚐屍篇

大家有冇睇緊8pm 既吾湯吾水嚐鮮篇...$ e3 f& M8 f0 e
4 B/ p8 q" z) f9 W3 W) f
無線係唔係諗野諗到傻傻地,0 E- ]) G4 M  ~: I& i- E& d

* }$ L  \7 E8 _% k% _. v好改唔改, 個節目名咁鬼怪  J( X! R8 _* h( ~- T  l

8 d& k& q* d# r3 J吾湯吾水已經唔知點解,
, z  q) q4 e; P; x
& ~' L- Z" q6 Y4 p. Q- Z6 l個名聽起上o黎仲好似' 唔拖唔水嚐屍篇 '& ^6 m( I) j3 r2 T% Z/ H
6 k7 g/ H/ n+ M' K. B
奇怪...
* ~* j  Z2 R( {2 Y1 d5 T6 p0 K' q$ i7 F5 V. y1 N9 g9 u
亞視個特搜招牌菜個名正常好多...
用豬龍草保野...
8 C5 [2 ?& K% j7 `: Q/ _有冇搞錯
我想問......有無人知豬籠草算唔算係食腐屍ge植物?
唔算...
Originally posted by hohohohahaha at 2007-7-15 08:17 PM:' @: z2 M1 Q$ d1 z. |/ ^
大家有冇睇緊8pm 既吾湯吾水嚐鮮篇......
4 |/ v- p: Q: e) P. o! a3 D- j* t
唔係個個諗法同你一樣
Originally posted by wind69 at 2007-7-15 08:40 PM:8 J0 |9 A8 s# h7 l: |( s
我想問......有無人知豬籠草算唔算係食腐屍ge植物?
8 l# c& `4 [2 K

0 L  b6 `0 c- l8 Q% F' T2 Z: g3 Z豬籠草係食昆蟲既. m& j$ Q# e# o. n1 P7 Z3 O
. N; J' R" s. S
http://www.life123.org/UserFiles/Image/Nature/animals/pitcher.jpg
9 q" Q9 x: ]4 M; O. d
6 q1 Z6 V9 `: T8 `  f& X3 J- c[ Last edited by wcchan886 on 2007-7-15 at 09:05 PM ]
度o個條友冷好笑,食字食懵左,好食唔食,口彩咁衰都夠膽食
; t- ]+ T  @/ r5 ^3 H5 f0 M串人就話o者,自己台都用咪即係倒米
/ h, X$ b, k0 d3 Z( [- C3 h; H# y) {/ J/ T
食字要識食,好似有線將舞姬(無姬)改做誘姬(有姬),呢d咪識食o羅
"蔡瀾逛菜欄"又係講飲講食,但個名好好多,一睇就明
你地個個有痴利根GA!定有懶音呀!
% @0 u' n: S( l9 c講得咁清楚,係人都明啦!
6 Y6 q4 [( P& N7 d, F& O- N定係你地理解能力有問題呀!
+ T5 w6 e% H& E# ~- g6 S! y3 z& U字都唔識睇?
Originally posted by 渭d肆 at  09:54 AM:) F6 ~4 R/ }3 j3 A7 y
你地個個有痴利根GA!定有懶音呀!
4 r6 k( w4 R. B7 D6 g! T" f$ e. ?; }講得咁清楚,係人都明啦!
* o' g2 d$ ?! V5 e定係你地理解能力有問題呀!
% U6 G% c. N, S+ @3 J字都唔識睇?
. ?% K. {% h/ S$ Z) G7 Z; \
( W3 }6 l% m- f) R大家都講得好清楚係音似,係人都明啦,你唔係唔明呀!
: q7 R" I0 m! y7 z! D定係你o既理解能力有問題呀!
5 v7 E& \& X4 ~* e字都唔識睇?
7 l$ f0 }' O* h" Q; s) B3 A. ^1 I% @
+ G. G: k1 B8 r/ k/ [- j, M, h重有就係廣東人十分注重彩頭
) G8 n! G) l) R, f6 `好避忌的唔好意頭o既o野,如將絲瓜稱為勝瓜,通書稱為通勝# A. W' `3 c1 q' S7 }
"四"字,"十四","9413"呢d號碼唔用+ e# w( l! r: `- T
唔知呢一點,可能代表你對社會文化唔多認識4 p9 }& Y8 t" R/ x; }

+ y* N* Z" \  ]5 h[ Last edited by 阿感 on 2007-7-16 at 07:52 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔拖唔水嚐屍篇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。