<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你會做 阿拉伯帝國西班牙總督or土耳其帝國巴爾幹總督???
返回列表 回復 發帖

你會做 阿拉伯帝國西班牙總督or土耳其帝國巴爾幹總督???

單選投票, 共有 0 人參與投票
50.00% (1)
50.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
如題 .... + T6 k3 u" j/ n. L8 f3 e0 e5 Y

! y7 U4 B- i, t+ h8 U# h& O" s+ f[ Last edited by e_e on 2008-6-13 at 12:24 AM ]
我睇番資料 , 阿拉伯帝國封建程度好高 , 又未統一過西班牙 ,
8 E% E- E% q0 }而且西班牙多數時間 , 係多國並立 , 還包括基督教國家~~
: A6 s0 g9 D  V, l8 u
; U+ m) f5 R1 [1 [相比之下 , 土耳其既統治就實質得多~~$ ^- f" d7 R, H% F1 Y9 k  t, D
(我見到有塞爾柱土耳其的說法 , 塞爾柱重心在土耳其的嗎???)
土耳其帝國巴爾幹總督?19世紀初已經唔易做...
.
Originally posted by 155220 at 2008-6-21 12:53 PM:
1 x; Z' e$ ?( }2 S( s土耳其帝國巴爾幹總督?19世紀初已經唔易做...
" t  M0 |/ N- |1 d7 `  G' K) U5 P咁咪之前羅
我想幫羅馬尼亞統一所以想羶做土耳其巴爾幹 governer
Originally posted by LU at 2008-6-22 01:03 AM:
4 w& f$ v% J7 p2 ~0 l& C# j我想幫羅馬尼亞統一所以想羶做土耳其巴爾幹 governer
0 h8 C/ h: p: _- w  S; E
死仔 , 我考完試拉 , 去 "世界局勢" 講拉
Originally posted by e_e at 2008-6-22 01:05 AM:
& T8 R; @' s1 z3 n) A8 c6 x( l3 q4 ^# [
死仔 , 我考完試拉 , 去 "世界局勢" 講拉
  u  J2 S0 C( l7 ~! {係喎,你呢個 post 係歷史 post 點解會當係吹水 post 嘅??????????
Originally posted by LU at 2008-6-22 01:11 AM:
( a* L% Z, g1 [- Z; N' e  ^; M! z& O- w1 }2 G. W- R
係喎,你呢個 post 係歷史 post 點解會當係吹水 post 嘅??????????
' s! k- t* [8 @. r; |. S
唔比呀e+???
Originally posted by e_e at 2008-6-22 01:14 AM:# x, {8 Y- K$ l; t" k

& I; i7 f5 F! W0 k/ A0 @唔比呀e+???
* A" B9 @9 H: V1 {! \) Y, `
哦, 我都係講吓吹吓水啫 XD
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你會做 阿拉伯帝國西班牙總督or土耳其帝國巴爾幹總督???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。