<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖

講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

如果有睇過的話,有d咩感覺?
; P- S. B$ [0 U我覺得彭導演呢套作品唔錯,但係睇完之後有種怪怪地既感覺...
5 ]( j2 @3 ]+ T4 U' X$ f4 S# S/ w  K& J5 w
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-2-14 at 05:17 PM ]
冇人睇過?
有有有......; ^* f  _' L5 q
不過我覺得唔係咁好睇..可能同我期望既恐怖有出入啦...
Originally posted by ho仔 at 2005-2-9 10:02 AM:
+ S3 z! U& g" d. b 有有有......4 ?2 K! C+ ?% [6 O
不過我覺得唔係咁好睇..可能同我期望既恐怖有出入啦...
) e7 X2 C" \9 H: v7 f但係套戲俾我既感覺好強烈...
2 [9 n: b1 x! ]3 \6 X8 K睇完之後係腦海閃左好多片段出黎~

講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?

有呀!~!  f3 @- i$ v2 w7 d
有d無里頭...4 P# M; S! ?- N7 y7 s# [+ F
但2R好鬼正!~!
冇呀...不過想買dvd
Originally posted by 自有者 at 2005-2-9 06:36 PM:
2 ^: Q6 E1 G0 H8 z6 S8 z 冇呀...不過想買dvd
- o% W  |+ |- B3 X, d

( c4 D/ q  q- e- s# C8 {$ }好呀~幾抵睇嫁~
Originally posted by 神秘人2004 at 2005-2-9 05:32 PM:, `: H- U* ~  I, k3 c+ `0 e4 r
有呀!~!7 k% \$ v2 C* e% S5 j6 N$ T
有d無里頭...
; V( y6 y/ b0 r  f) F但2R好鬼正!~!
" ~/ A! v/ q1 d/ Z3 k
少少無里頭囉...  ?/ T; q  t" ]
大致上幾好~! S5 f- E7 ~1 m* b1 M2 d1 J
係兇手的出現太突然~
有..唔岩FEEL..同想像中唔同=.=
Originally posted by lolo218 at 2005-2-10 06:12 AM:
5 c) j  x4 C( {- {  Z2 \5 q/ y. R" `  X. N 有..唔岩FEEL..同想像中唔同=.=
7 S) ]# R- s7 m+ H
4 F; `: b8 V# G* z! X6 [
劇情既發展好突然
$ f7 H0 l" h) G3 I- Y6 K; ~( N係觀眾想像唔到的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。