<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖

講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

如果有睇過的話,有d咩感覺?: u( B& @% P. ?: A. V) Y( y' R1 b
我覺得彭導演呢套作品唔錯,但係睇完之後有種怪怪地既感覺...
0 F! B% D  a/ L/ U! h# U. W. ?; D$ y
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-2-14 at 05:17 PM ]
冇人睇過?
有有有......6 q( Z9 o& Q4 I: Z! N$ J
不過我覺得唔係咁好睇..可能同我期望既恐怖有出入啦...
Originally posted by ho仔 at 2005-2-9 10:02 AM:
1 J) O$ L0 q  i9 E" ? 有有有......& ]7 ^2 v3 ?  C4 Y  Y
不過我覺得唔係咁好睇..可能同我期望既恐怖有出入啦...
2 O  a. W  K- k) ?但係套戲俾我既感覺好強烈...8 Q3 e. b  h4 ^: a* g
睇完之後係腦海閃左好多片段出黎~

講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?

有呀!~!
) w& ~7 Q7 M& N1 L4 N有d無里頭...% v! y! S& {& L2 V4 s* Q; `6 Q
但2R好鬼正!~!
冇呀...不過想買dvd
Originally posted by 自有者 at 2005-2-9 06:36 PM:
$ B# z. l) `' H8 t 冇呀...不過想買dvd
8 }* C/ f+ |( o2 s& V! r

2 K2 \6 E8 e5 F. S/ f5 N' P$ T好呀~幾抵睇嫁~
Originally posted by 神秘人2004 at 2005-2-9 05:32 PM:0 I. \4 A  o3 f# P8 @% P
有呀!~!. Q8 f6 M' }/ ^  L1 j: ^
有d無里頭...* }( F* d' P& p# L% ~$ s; P
但2R好鬼正!~!
# n4 A" T' g0 q7 o/ G% z. l/ V
少少無里頭囉...0 a! `. Z  c, S: l/ Y" Y; o
大致上幾好~4 g  h, G/ @% {  o0 P) ^
係兇手的出現太突然~
有..唔岩FEEL..同想像中唔同=.=
Originally posted by lolo218 at 2005-2-10 06:12 AM:
# F2 @2 T+ R  L& K7 ^: P, { 有..唔岩FEEL..同想像中唔同=.=
! n* H' j+ H4 x8 S# }% e$ d
' X6 k6 c! @( S3 Q; A$ h1 U9 c劇情既發展好突然2 z9 N+ P# |% V) B" L  p
係觀眾想像唔到的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。