<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?
返回列表 回復 發帖

亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

吳知係咪林伯死左所以
) ^1 i, O, O; E' s下星期一晚9:30※重播※3 _9 n6 |2 P# l- O0 u/ }
如果係因為紀念林伯而咁做$ n4 q" H' u  A
atv真係要諗清楚以免因少失大* g! d& u% Z5 p# @7 N4 U& v* c

' `2 W, R) S' n3 a4 ~& D大佬好多睇【風雲2】的人真係多得佢吳少0 U! s7 A6 @, z8 X4 L8 z' F
如果改時候播atv分分鐘俾人告
atv官方的節目表:
9 h& |2 v( }4 {9 Q) O, Y, g) V6 _! c
! P9 O! k% \, D5 p4 Y( i
/ E" M7 ]4 q8 }/ j本港台 2005-02-28 Mon  
7 @, ?( H% I+ |& h" Z  q上午 # `0 ~. X! W/ _  o& H3 V' @( r
5:30 萬事勝意
7 `; O3 S6 X( {& h$ L; b, H5 _. D! A6:29 亞洲早晨
- I- f% |+ k8 y! U8 P' Z9:15 曾Sir28騷 3 D+ h+ i, m0 D! t4 W
10:15 亞洲電視兒童台(重播)
8 x6 X8 v/ i/ [* Z10:45 攪笑快閃黨 7 o9 }" O# e% J4 B! ?2 W1 U3 H
11:15 滋采珍珠沐浴寶中午劇場:天蠶變(CS)
/ o3 I1 }# n; D5 M% [4 a% }
# a! a- {" J' d. Z% g, @6 Q下午
" L: H! I) L6 _7 J' b0 e' G: z12:17 宣傳快線 ; g! d% L+ ]8 P8 j) _
12:30 十二點半新聞報告/采詩激白補水精華乳特約:天氣報告/經濟快訊/你有理講(CS) % w3 p3 ?$ J8 P( D! y" r* a
1:05 采詩午間劇場:非常好警(CS)   g2 n& p% \+ q) d" W2 F
2:05 滋采珍珠沐浴寶特約:下午麼麼茶(CS)
" c; B/ ~0 c) o- }) m8 v7 U2 e2:35 曾Sir下午茶
+ X4 U$ a( i; A2 q3:05 雪湖灣深海珍珠沐浴露特約:偷龍轉鳳II<粵、國語麗音廣播>(CS)
: R& O/ V% D) V% _9 d3 s4:00 亞洲電視兒童台 $ \4 K3 g3 |( E+ E5 i
4:30 不思議遊戲(重播)
9 O0 W9 ~* X5 w5 i5:00 遊戲王-怪獸之決鬥 " W! f  S) W% N% S) f7 R
5:30 五稜鏡
! L5 _1 m7 c4 O5 ^( z0 r1 s5:42 天氣報告/澳雪夢幻海馬香水沐浴露特約:群星情報站   z( w. W5 o* F& t3 u6 J( q
6:00 六點鐘新聞(CS) $ e6 p' k. b& R) k9 q8 s& L
6:40 幸福科達琳特約:體育快訊 (CS)
; X) f9 z% V" C+ o! E6:45 保心安藥廠特約:經濟快訊
* b5 f4 `4 c, E1 X" o2 h' i7:00 立白洗潔精精品劇場:滿漢全席/立白洗潔精特約:滿漢全席預告篇
% h: S2 w, \+ `9 \! r8:00 CLAIROL草本精華特約:茶母<粵、韓語麗音廣播>
% v. F2 v: u+ `% e8 k: A) E9:00 Head & Shoulders呈獻:冷知識衝動
3 a; e: [  m/ u- l6 z/ W% |9:30 愛拼才會贏/一生愛打拼:我來自潮州 5 @- u$ Z8 F- g1 w5 Z
10:55 馬上全接觸
2 o7 D5 i) l  w) i11:00 夜間新聞 - \' h7 G9 H$ s) i( G' z
11:25 保秀麗靈芝茶特約:體育快訊/華南城特約:經濟快訊(CS) 4 r% \1 {! g# B4 [5 W4 Y& O
11:35 櫻雪潮流雜誌:慧珊時尚坊(CS)
8 @, Q4 i7 f6 ?+ `2 }9 t11:45 你有理講(CS)
/ O5 X4 b7 ~; ]6 N$ [( d, _& g11:50 重點出擊/宣傳快線
( K6 q7 v0 f6 o: u0 X2 p& i# e . \9 k' t# Y( f0 q
午夜 & T! d- f: M. n7 ~  A  ]
12:50 三生牌鹿茸大補酒特約:藍色生死戀II<粵、韓語麗音廣播> 1 _( r' X# G. }, N1 d; c4 M
1:45 大內群英 ; n4 Q. c0 t4 @5 F/ A
2:40 五稜鏡
+ R* Z+ X) K' |2:45 午夜影院:夜深沉(張瑛、白燕)
) R# K2 e, B8 j5 ]" n, R: {5:00 第三間電台
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦
+ H0 e! |1 G7 @% u無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
播舊片都不錯,那套風雲…
無睇風雲2,都無興趣睇atv...睇FTV好過~
Originally posted by 7dragon7 at 2005-2-25 08:28 PM:) M4 ], S0 K- N
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦
) B6 H7 e6 a# k! I5 l, B無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
: _. |; p6 |5 l0 H& s4 Q

' ^: |. M  D0 B) u& I係林伯..........
% _+ |8 y# P3 v8 X6 m: G- u6 S3 U- Y+ }* X2 u& `: v# n
我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:
9 m" C0 M" B# p: z% ?) p
# ~* X6 M: ~% N* S) \4 I' _( A* s% q& {* G7 V. O5 _" d
係林伯..........
, f- c: s' {# Z# H' x* F  V6 f/ h5 j2 l& Q
! |: L+ f/ s8 [3 |1 J$ T我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
: }' Q; \2 z' u
2 A& _" q1 W$ R0 R: ]" k! L0 `# u1 }+ i+ M8 Z% U
我意思係播都吳使成套風雲2cut呀; p. E" L+ a9 c, v% ?, k
(雖然我一集都冇睇)
; v; \. i$ t0 w, z7 N1 i連掉時間都吳掉  ^5 r  T4 k( W. R. J' x3 `
星期五講下星期一就cut# _( Y) }$ e0 j* w  D
個台咁攪法tvb真係開心
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:5 j, u& {8 }8 c% Y
. V; B& @2 s2 |5 C

1 h" c, A  ]- S係林伯..........
& z$ m6 U, T* R' e1 ^" |0 e" q; _
6 D4 @3 R& t. R我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
, ^! t6 K2 K& B  ?! X
係, 手快快打錯字, 其實我都係來自潮州(上一代啦)
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
又 如 何 !.............風 雲 2 都 唔 好 睇
looklook
poor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。