<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?
返回列表 回復 發帖

亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

吳知係咪林伯死左所以- S1 O. _% C- d  _+ d% _& v
下星期一晚9:30※重播※
6 T% c# r: E1 C- W& J; ]# S$ L如果係因為紀念林伯而咁做
- m  H6 Y7 ^8 S. Satv真係要諗清楚以免因少失大2 f4 k: e7 Q* I+ b1 H

; S3 j5 W8 k; M大佬好多睇【風雲2】的人真係多得佢吳少  }5 u5 [2 A5 l. C, e+ F
如果改時候播atv分分鐘俾人告
atv官方的節目表:
& Z) S7 T" |! v" @. D- o3 {
. v) C- x9 |( |8 K+ a/ d- O
6 U2 m( |& F. ?5 f! C* m( p% S4 u' c本港台 2005-02-28 Mon  
( Z" H$ ~# X& [$ Q- m& d上午
/ p( _/ ^. n. Z5:30 萬事勝意
4 f1 Y! h0 y7 Q$ B% n6:29 亞洲早晨
9 C$ M. A0 Q0 E/ w9:15 曾Sir28騷 ' N$ u3 L- g  c
10:15 亞洲電視兒童台(重播)
% W* A1 J7 ^, U, N1 \10:45 攪笑快閃黨
' c& C; c$ O* \11:15 滋采珍珠沐浴寶中午劇場:天蠶變(CS) * V1 `! n6 m: K. h3 Q* v3 b

2 M4 Z# h, z6 E1 J下午
' w+ s# f9 s' C- t: r( B12:17 宣傳快線
4 x  D8 w# f2 z12:30 十二點半新聞報告/采詩激白補水精華乳特約:天氣報告/經濟快訊/你有理講(CS) : d/ y5 L' [3 G: Z
1:05 采詩午間劇場:非常好警(CS) + J. b7 l1 y# O, T3 n
2:05 滋采珍珠沐浴寶特約:下午麼麼茶(CS) / E1 b; [9 J4 ^3 I
2:35 曾Sir下午茶
- G3 X/ J8 N) R3:05 雪湖灣深海珍珠沐浴露特約:偷龍轉鳳II<粵、國語麗音廣播>(CS)
6 @7 V, r1 U; B4:00 亞洲電視兒童台
& ~; }, r# S' Z' }, J4 Y% C4:30 不思議遊戲(重播)
$ q5 c% t* G- D5:00 遊戲王-怪獸之決鬥
) J. x. \; L2 Q9 E5:30 五稜鏡 * L$ c+ h2 }+ ?& I* J3 G7 R
5:42 天氣報告/澳雪夢幻海馬香水沐浴露特約:群星情報站 - l; ^+ q+ }- Q
6:00 六點鐘新聞(CS) 6 B1 M8 `5 ~- R* v% M
6:40 幸福科達琳特約:體育快訊 (CS)
& J8 C; }$ a5 M2 y: b6:45 保心安藥廠特約:經濟快訊 1 h% e% W# l) [. Y2 R
7:00 立白洗潔精精品劇場:滿漢全席/立白洗潔精特約:滿漢全席預告篇 + P0 ]2 {* J! d1 {. l
8:00 CLAIROL草本精華特約:茶母<粵、韓語麗音廣播>
$ F4 p! }; h& u# i+ r7 P7 g  L9:00 Head & Shoulders呈獻:冷知識衝動
  s$ n, a3 k7 ^+ Y  E9:30 愛拼才會贏/一生愛打拼:我來自潮州 3 c- E8 w7 e/ {# n; @
10:55 馬上全接觸
: [, W. w0 B2 Z4 S8 N1 l; a6 L, r11:00 夜間新聞 * q4 f; X: d; \3 Y
11:25 保秀麗靈芝茶特約:體育快訊/華南城特約:經濟快訊(CS) 3 L) I7 ?6 A9 X! S
11:35 櫻雪潮流雜誌:慧珊時尚坊(CS)
% _- o% F; K1 L7 l1 p( B0 x2 \7 W11:45 你有理講(CS)
- g' y) o# e1 l8 F8 R11:50 重點出擊/宣傳快線
# ^. q' X* R5 w+ Q) c* I& x3 o' K1 M
1 h7 E, g6 [( x3 \午夜
* R. b# l3 V1 y) E+ a3 V" H12:50 三生牌鹿茸大補酒特約:藍色生死戀II<粵、韓語麗音廣播>
' ?9 Z2 Z5 @# B$ \6 Q1:45 大內群英
. X3 g' L6 L' z7 G2:40 五稜鏡 + q/ B- O5 F% p0 G' C  H8 m
2:45 午夜影院:夜深沉(張瑛、白燕)
5 g8 O% V7 I8 S- S2 ?5:00 第三間電台
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦
/ G8 e, J. I. M' s+ ]" J無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
播舊片都不錯,那套風雲…
無睇風雲2,都無興趣睇atv...睇FTV好過~
Originally posted by 7dragon7 at 2005-2-25 08:28 PM:& z" r' w( ?( n( t( _6 g: E
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦
5 K! L6 d* q& E無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
2 @: J- U$ y1 R! {4 Q

( A. D6 d- ?  Y; ]# |係林伯..........  }4 N4 J+ k7 l' I

2 G% [# {  W/ L2 W+ E8 p, G3 d/ J我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:
# o9 `% s, M* N" a) W5 q8 M, Y ) y1 p. A% |0 z

3 p* Q) U# f0 N# e係林伯..........2 A: H8 B* I5 B' u( v% x, k
+ e+ ~5 n" x: F; m8 t
我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
  c& V/ r  I- s0 y- {6 z+ w) O- r: v' V' }
* H& ]9 u: p$ O2 p: k  K
我意思係播都吳使成套風雲2cut呀
3 C) o) P) s: K2 \, T7 c+ f0 Y0 h. l(雖然我一集都冇睇)  Y0 f9 x) j! v, w
連掉時間都吳掉# ?. c/ c9 i0 _9 i# q1 W5 V
星期五講下星期一就cut
6 L0 z$ |6 i4 e  D7 a" w" _9 \個台咁攪法tvb真係開心
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:
; O0 v; x1 \& O7 H0 F , f( ?+ E7 o8 Y& `4 f. }9 a

) a. f- V0 G6 j" E, ]; F$ q  B係林伯..........0 ?- V! K: z! o

" s6 C* B, p7 h( `! n$ |我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
9 |# m/ u' B/ V2 c: W3 ?6 O係, 手快快打錯字, 其實我都係來自潮州(上一代啦)
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
又 如 何 !.............風 雲 2 都 唔 好 睇
looklook
poor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。