<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [無聊] 有無人發現EF有d野唔同左呢?
返回列表 回復 發帖

[無聊] 有無人發現EF有d野唔同左呢?

我覺得好有意思的改動; S+ g% E7 o. y" l

! R$ e3 {- T- i9 b* U' x[ Last edited by crap on 2005-4-18 at 04:41 PM ]
...名下面? 我無啦啦做左 Cool Poster...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
點解你會重高級d7 m  E* [8 D0 T" z
係5星人士?????
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-18 02:59 PM:! w  t# [3 Y9 h5 j! j  P, I" S
點解你會重高級d6 V- P& g: b4 f
係5星人士?????
; o# J+ }3 f( \/ e當然啦, 因為我 D post 比你的 post "Cool"
Originally posted by JCer at 2005-4-18 04:55 PM:
/ P6 i' z4 V; o$ e  `! E0 v) \...名下面? 我無啦啦做左 Cool Poster...
$ h5 P' e8 q* m' L
$ b1 F( {7 Q7 c2 ?3 b* o! S
你不嬲都係cool poster嫁....
$ _& k; \3 W4 y0 h- {9 n8 d/ A- c, D月月早排有解釋過嫁
Originally posted by crap at 2005-4-18 03:02 PM:( F7 i" d" c' e2 [* I

, c8 d/ n! F1 p0 y% D
1 Y$ `5 b' `: M" B& M/ h% S: x你不嬲都係cool poster嫁....
  e  t, J* c: |9 {0 \月月早排有解釋過嫁
- x% H. P" X7 o1 H8 A8 K...係咩,我今日先知我原來係咁 "Cool"
Originally posted by JCer at 2005-4-18 05:03 PM:2 J5 z" E& O3 T" z

. J# f) j0 s0 y% x...係咩,我今日先知我原來係咁 "Cool"
' Z7 o! s; x, b
/ Z) ^# x! {+ y4 g  Z' s0 f- D1 X. J% K
月月話..7 `# X4 X: v+ d, ]+ ]
/ Y7 R' ]8 j+ z) P. n9 ]; x
beginner > poster > cool poster> writer> excellent writer
Originally posted by crap at 2005-4-18 03:06 PM:
( c6 B% w) a2 t9 G6 V% ?0 t% ^: o7 S6 L. g

N- b3 _* j$ ~* Q月月話..) Z* S- S2 W" r9 ?
7 l* s" o" x0 J0 E' ]
beginner > poster > cool poster> writer> excellent writer
0 u4 J2 i6 _! B3 R/ p
8 c( E  N+ A; L- Y* T又幾搞笑0 L2 N6 \6 G( }  Y
1星 >2星>5星 >4星>5星# f8 L/ a0 B& I7 v
' A; ~9 N9 S  s' E# ?
[ Last edited by srfqt1 on 2005-4-18 at 03:14 PM ]
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-18 05:12 PM:
/ [5 O+ q; W) h* c% ]  b4 @: ?/ H5 V; `1 p2 k3 V  w* W

& Y8 ~# y/ x* g! t8 `又幾搞笑/ Q, T9 _6 Q  F1 f, i8 l/ {9 i1 P) n
1星 >2星>5星 >4星
! V1 ^1 o0 W$ K0 R6 k* m' w: u2 S) L( o' T
我估可能會改掛
Originally posted by crap at 2005-4-18 03:06 PM:; N* O/ E7 f8 [7 w8 @

# Q1 k, G$ ^# y
3 e7 p3 D$ t( \9 b7 K" c月月話..4 W5 u* M0 _' H7 z2 c* w
0 r* u+ X$ ^6 L$ \7 N
! S2 Z; `% B6 i: b個好正好多,咁我keep住呢個分就夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [無聊] 有無人發現EF有d野唔同左呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。