<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無得睇創世紀
返回列表 回復 發帖

無得睇創世紀

選乜q野教宗
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-4-20 12:48 AM:
" g' I  C& n- m! J( e選乜q野教宗
: K5 I% E& v0 ]6 f4 A9 y你冇野呀,選教宗咁神聖你都嘈,雖然我唔係天主教徒,但係我覺得要報導囉~始終都係新聞
摺吧啦
報導又無野講
+ P( [0 @( I+ w& \3 S( H講左十幾分鐘: t' W$ L9 I, v3 [
都係果2-3句
" K" {- p' l* O; i/ ^: M報黎把鬼咩5 F7 u5 g% K2 F
一係就搵齊d料先報
終於有得睇啦
做返law...搞到我又要夜d訓
咪係lo
' |, C$ t( X3 ?) Q3 \: E3 a5 ~無線搵d新聞資料無亞視果d咁祥盡
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-4-20 12:54 AM:
5 j& O0 Y# A! o9 I. ~報導又無野講: n: G& l, h  F  `$ M
講左十幾分鐘
8 H) q) S0 R* I( K都係果2-3句1 \3 `$ \8 Y. G6 E2 m4 d
報黎把鬼咩, m* U. R* j, y/ V
一係就搵齊d料先報
5 M  {+ a5 X  ^/ S6 v  B
呢d新聞,佢既意思係話比香港市民聽,選到新教宗~就算新聞報導員唔講野都要報嫁啦,你想個新聞報導員講故仔比你聽咩= ="
摺吧啦
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-4-20 12:48 AM:3 b2 m+ }2 X3 d& q2 o
選乜q野教宗
! x" T: ?' U  t3 I9 d
! E' B/ C8 W8 W: ?( s0 v% n
影響全球十億天主教徒的事,. s  f+ ~6 ~' u8 j
甚至根本唔止單單影響天主教徒# L4 V1 Y7 t5 y; o8 z$ T$ i! I* @5 O6 w
其實全世界的人都受到教宗一定程度上的影響
2 @* {5 T# y4 \$ w4 ?5 m7 k1 Z' s你都唔關心- p* ]% u  I2 h+ j
阻你睇十幾分鐘劇集就係度嘈嘈嘈0 z1 B  i4 j  w. v% F( ?2 S+ y
你都真係.......................2 v: w+ \% a& _
$ W1 N5 F% U3 y& ]9 b$ G5 Y' M
[ Last edited by srfqt1 on 2005-4-20 at 01:22 AM ]
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-20 01:17 AM:. N' p( L8 ]0 W6 a$ {& _: R
7 C0 d: |3 o& q! v: r  N
2 q: s! e( ]  @
影響全球十億天主教徒的事,
) ?: u+ K3 @& K) w/ y, c2 }甚至根 ...
* {% N9 s0 I( f; _. }4 w8 Q
創世紀我都鍾意睇,無線算好啦~仲有得做.......
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-20 01:24 AM:  U& H( l: _, Y4 v5 N5 D

6 K! ^& Y3 ^1 p* g創世紀我都鍾意睇,無線算好啦~仲有得做.......
8 _2 W& ]8 t/ R9 Z
3 j, {& X) q& |7 X6 E- P+ _d人真係' r1 l7 b) p$ p- x& k% b+ e
阻十幾分鐘都嘈
0 D' Q* K1 S0 R. e4 Q* I世界大事又去唔去聽,唔去睇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無得睇創世紀

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。