<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/05吹水加分題] 間唔中/經常租單車踩人士請進
返回列表 回復 發帖

[5/05吹水加分題] 間唔中/經常租單車踩人士請進

咪幫襯沙田好運中心下面果間"順利單車行"正一吸血鬼~係佢果度買左兩架新單車
2 W! I6 v, k. D' A8 }" Peach $480...比人偷左~第1架因為雞鎖~易到爆比人爆~無野講~但第2架use 60$的鎖..比人直頭唔知用鎖/鋼線開左鎖拎走架單車~寸到留返個鎖係條柱度!都唔知係咪間仆街店搵人周圍搵返自己d單車~
) X! s1 a8 c' `) b! @點解吸血鬼?- z1 f+ b* Z' x# \
今日係大圍買架新單車$290 平差不多200$ 仲要快過480$果兩架!$ I4 C7 l6 C% h  Y4 |
吸血鬼間野有2手單車出售~又慢又爛都要280$up!!!1 N7 b: {7 [" S' j+ s" r5 ^
請大家幫幫忙!!!唔好幫襯果間野!請一傳十 ,十傳百~
, K8 F% ~' L" t$ z真係租的話幫襯城門河果間please~distance不遠~好近8 N9 ?/ y; ?% M1 a
thank you everyone
" q& F" o( h/ \8 J" L7 `: u( y8 {3 h6 n% k
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-6 at 10:40 AM ]
ok~
Originally posted by justtocc at 2005-5-5 06:02 PM:. }! d2 S0 N4 T' F/ |2 o& K
咪幫襯沙田好運中心下面果間&quo...
6 g4 [$ j6 |( _2 g唔見車都可以賴人地????2 o# M. V0 [" c/ H! I& z1 D
你果架咩車先, 講下
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-5-5 06:07 PM:$ z6 C# Y) J& ]$ {1 H# H8 E* H; _' l

, P8 P$ [% ^; t) C) A' f* b# E唔見車都可以賴人地????4 ]9 h4 i% J, \8 l/ l
你果架咩車先, 講下
, O9 |0 T8 X+ f& X& m  [5 J
我話"都唔知係咪"無話係單車行偷!& a/ |2 f- ?! r
但主要申訴o既係佢地係吸血鬼! d單車貴人地兩倍 ~慢又慢過人地兩倍
oh my god i hope u can find u 單車 back
; @/ ~" P; V5 J3 R4 bi will put my 單車 in my home but not in public road it is easy to be stealed
ZGMF-X20A Strike Freedom Gundam
Mobile suit Embedded Tactical EnfORcer
我自己有
2 X) k$ [& b/ D) G  D& T9 S唔洗租
Originally posted by justtocc at 2005-5-5 06:02 PM:
% ]0 _) t) M* I2 j咪幫襯沙田好運中心下面果間&quo...
6 ~3 v' k: |- A$ i$ ]# T"日係大圍買架新單車$290 平差不多200$ 仲要快過480$果兩架!"
) ~5 j8 J5 ^9 B# R. L2 ]- p你既意思係咪姐係多"波"轉呀?
膠少陣當幫忙
係嫁la...我買車都係大圍買~我個frd買左1星期..又比人偷左-__-~我都係到諗..會唔會偷返o個間野..再賣.....所以..最好唔好鎖街~我係一鎖門口~一係放係屋企~最好嫁la...
Originally posted by 阿細 at 2005-5-5 10:50 PM:9 d1 O7 j$ k! `# @) h7 Y* |
係嫁la...我買車都係大圍買~我個frd買...
+ [! @1 J: q- Q' `老實講...U鎖都唔穩陣。o的人偷車係用人地消防用o的大剪嫁。其實唔見車,最好就去報警。
膠少陣當幫忙
我都算好彩,有次夜晚泊街只係唔見左個sit位
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/05吹水加分題] 間唔中/經常租單車踩人士請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。