<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/22吹水加分題] 有冇遇到d你好想打既人?
返回列表 回復 發帖

[5/22吹水加分題] 有冇遇到d你好想打既人?

最q憎d人行路行到好似條路係佢咁,我一定唔讓路
" \0 Z8 U* w3 f. I6 s6 D
' _! d( Y) M3 o) N' h! P) v[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-21 at 05:17 PM ]
一定有,出街最憎見到d學生或者死臭飛係度笑人,有時真係想衝埋去打佢~
摺吧啦
Originally posted by hkcitywong at 2005-5-18 11:26 AM:
6 \* E% @+ }0 ]+ u$ K; t最q憎d人行路行到好似條路係佢咁,我一定唔讓路
$ W7 B+ f  J6 D2 C" g4 ?2 B1 H( o
咁又唔好打人,不過我玩時最憎係果D睇完post唔回果D人o者!
以前搭巴士,落車的門口有人住碌柱,又唔落車,阻住地球轉,落車時便將他也逼落車,真開心
Originally posted by hkcitywong at 2005-5-18 11:26 AM:( h1 c+ A/ _, I# E( a( R
最q憎d人行路行到好似條路係佢咁,我一定唔讓路
8 m# {; W  Q  Q7 d6 y& j9 ~通常呢o的人都被我撞到pk
膠少陣當幫忙
no i help to make peace no fighting then no wars
ZGMF-X20A Strike Freedom Gundam
Mobile suit Embedded Tactical EnfORcer
最憎D人坐地鐵一個人用曬成條柱!!!!
最想打D係街上亂講粗口但無毛都未出既小學+中學生﹐吊都未吊過就係度吊人老母﹐食屎!!! 仲有就係穿主校服又擔主口煙﹐正LOW B!!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-18 09:56 PM:: |5 i3 O0 f" {/ x7 |3 W
最憎D人坐地鐵一個人用曬成條柱!!!!
( k3 A- j. ^/ p7 k4 h, u/ U就打我啦。。。。不過我唔會係繁忙時間霸柱既
Originally posted by vivienna at 2005-5-18 11:03 PM:
6 I  f: `# z# q. a. h
( p3 t  B6 o$ u. d就打我啦。。。。不過我唔會係繁忙時間霸柱既
3 a$ ]3 f6 Y" R7 ^8 ]
打打打打打打打打打打打!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/22吹水加分題] 有冇遇到d你好想打既人?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。