<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~
返回列表 回復 發帖

震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

漢奸網 <<<按呢度6 Y2 U" O% t- V( M
' B+ Z% e- @* c% g2 P' u# O: Q
D大陸人唔知係咪屈得耐得滯~~搞個咁既論壇出來.....# R- w3 V8 g" ]6 |
不過果邊D人發言理論性好強,唔知阿甘生,甲生佢地會唔會過去踢場呢
=.=@@@

RE

中國人起來吧~
好耐架啦
" ]5 j' P5 X4 }1 y不過d人既concept幾勁架7 R7 ^8 V& I& g- s# n% j
唔似得EF呢度某批人1 t4 F) [) B" t: K$ q
想硬膠都膠唔起
: r3 O& G) Z' I4 x$ i鬧人無point之餘仲無貨賣. f7 `/ a  K/ ]+ _% n& n6 f
俾人質兩句就見底!!!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:. r4 |& J4 y1 n' ~# k% q, ~) C
好耐架啦. b1 ^% u* H5 v5 |1 o7 Q
不過d人既concept幾勁架
5 k/ |, j3 P4 i& [5 C  E唔似得EF呢度某批人
+ k  l  K9 X- H# o; O# M/ h( D) H想硬膠都膠唔起) l+ s" ]2 b; H) ~
鬧人無point之餘仲無貨賣. a! Q; ?4 ?3 c! I! U1 ~& d' z; }
俾人質兩句就見底!!!
7 Q9 G4 p7 D& g7 w' w* j0 B6 Q: `
咦~渣Fit人你.....4 U! f9 E! a: p" [+ B% {4 Z8 l

8 P" U/ q% {5 n$ ?5 }# ^. {$ A% fhttp://x2.putfile.com/6/17000590939.jpg
- r7 \0 N5 ?# _5 h/ `! e4 O6 z! {7 C0 h& i8 N
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:
( ]1 P! f8 _! G. K! \+ H好耐架啦6 C1 b; v: l8 n( p
不過d人既concept幾勁架
6 _0 f/ C( y7 h0 s唔似得EF呢度某批人7 D' q% x; T/ f
想硬膠都膠唔起
3 J  E. M; j, N: ]4 E& G  o% T鬧人無point之餘仲無貨賣
7 _- R4 I* m: I& W6 ~' L& r% t" R俾人質兩句就見底!!!
) o8 I% m% Z3 d) B( f講野帶骨啵
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:
4 @/ I9 b9 y/ D+ b; T  ]好耐架啦
: @$ H) }, ^7 l0 u$ Y不過d人既concept幾勁架
9 A( i6 K' @- n; P! u! C唔似得EF呢度某批人, R) N" v: [+ _- v9 n
想硬膠都膠唔起
4 C0 N2 z$ X8 b1 e. t( H鬧人無point之餘仲無貨賣2 h6 c' ]4 w0 m8 h
俾人質兩句就見底!!!
" Y7 C* V& u, i: w+ W1 \; a0 a) r唔唔......../ M, a5 c; J( ?  f8 O7 _. T
好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣
' o# e& ]) f- \" c我都發覺EF多左好多無聊人~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:
2 L( u& f0 C, u! o9 n3 v
3 e/ F( i0 g2 [+ _$ B  u0 I唔唔........
8 @% w" t/ }* g- t$ ?7 Q) L好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣
- i& d3 _4 s0 R# |7 k我都發覺EF多左好多無聊人~
& f) [+ p" P0 Y$ p, S唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:- w0 ~/ w' u6 e6 ]2 B0 U' a+ f+ [3 I

' x% H/ W$ H) S. _: X+ |唔唔........
8 F. K* L7 S, {3 `6 I! d6 l好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣# n& t( K# N9 g3 Z. a, a+ A4 ]
我都發覺EF多左好多無聊人~
4 _: f, t% a$ ^6 I2 J
唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
我最無聊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。