<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~
返回列表 回復 發帖

震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

漢奸網 <<<按呢度
- _; J- r$ e" I, [8 P
2 O9 m, W7 M: {5 x7 a4 mD大陸人唔知係咪屈得耐得滯~~搞個咁既論壇出來.....6 b6 j1 [: k1 l( q" B( M, ~
不過果邊D人發言理論性好強,唔知阿甘生,甲生佢地會唔會過去踢場呢
=.=@@@

RE

中國人起來吧~
好耐架啦# Z9 {) U! E' p9 X* g+ r$ S* y; E
不過d人既concept幾勁架- ?6 E: ?. z9 h1 O3 F8 D: r
唔似得EF呢度某批人
: v' _- c4 I3 m# |7 N& ^想硬膠都膠唔起/ e, v6 A$ g: Z
鬧人無point之餘仲無貨賣
, ~( H, V7 H) v' G& F% L俾人質兩句就見底!!!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:
' L: C) W6 K( U, a7 A% U好耐架啦/ Z0 Q% B+ ?+ G
不過d人既concept幾勁架3 F$ V' ~+ u/ I
唔似得EF呢度某批人
- ^% H+ O& }* O% k- A想硬膠都膠唔起4 t; ?! n  N, ?* @" o9 ^
鬧人無point之餘仲無貨賣/ K. _5 X" k$ V+ T0 I' q+ S
俾人質兩句就見底!!!
; S; S2 ]5 S; h* y4 d8 a  u: k5 ?+ A; ]  P7 \
咦~渣Fit人你.....
* O4 R% b) k- w) I' A) `
. a6 O4 R; H4 w8 ~' P/ D8 thttp://x2.putfile.com/6/17000590939.jpg0 d4 X0 h% t& C# O2 Q0 m6 O
8 M$ f0 W2 [- [' ^
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:4 x- \/ |. t6 s. L
好耐架啦% _; @0 k6 X  W0 M; h# F
不過d人既concept幾勁架
( D6 r) e/ d" n. U, H唔似得EF呢度某批人
6 d8 T8 N7 g9 ^- G2 m; x7 ?想硬膠都膠唔起( q$ a% m4 J/ }8 s3 u& ~* F
鬧人無point之餘仲無貨賣  C( Q7 h; Y4 r/ `4 |1 r4 ?7 `+ X
俾人質兩句就見底!!!
+ x: R: E8 E3 j6 w
講野帶骨啵
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:
5 r+ T& I+ l4 L0 e  J. m好耐架啦
: L' E% x7 i6 T2 \; V不過d人既concept幾勁架' L3 Q' q3 |  G# D) P& N9 M
唔似得EF呢度某批人* [! j) Z/ L1 o& @2 Q
想硬膠都膠唔起2 {+ P% q! w- M0 o9 G/ R% C; U
鬧人無point之餘仲無貨賣0 ]1 }  B$ {: X  {; N
俾人質兩句就見底!!!
. U" l  Q9 K7 }- }8 i- O$ j- C3 r. ]唔唔........
: ]/ z* k* i2 ]: x好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣) {% j$ S' W. {) z: R* I4 g
我都發覺EF多左好多無聊人~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:
( x# c" X  f- z0 G% b
5 F5 s5 z2 j4 V9 M+ j唔唔........" P) o) [/ x5 V7 b7 [- w
好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣
4 {) z  |, s$ Z+ Q我都發覺EF多左好多無聊人~
& E6 Q( x0 N" E$ e9 z' N0 `( Z
唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:: h" y2 c6 _% v8 E7 M7 \

$ b/ e+ L, u3 }' t2 T$ ~唔唔........# g4 W) x2 S2 j& A4 C7 X- `" Q& o* L
好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣
$ }4 I5 q- r- O. U我都發覺EF多左好多無聊人~
6 I  U% I3 m) \' n! s1 K4 J; D
唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
我最無聊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。