<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中
返回列表 回復 發帖

百法百中

一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,之後出街搞大佐街邊D狗女~~生左好多狗仔~~咁個狗主會唔會有罪或違法(對於狗ge行為)?各位有咩意見??5 D, Q; V, H. ?8 O8 |" m

- C" ~5 a- R8 w; g9 F& N. ip.S響公居養狗話要絕育
公居可以養狗咩??
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 01:29 PM:& [5 J9 l. B" U+ H0 Y
公居可以養狗咩??
3 E/ d3 V) `: p/ w+ Y  Z* Q0 j可以靜雞雞養
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-11 01:30 PM:% o' s' ~) a7 ~1 Q" L4 Y" g: ]! I

$ _6 |* p- d: u+ S& `5 {可以靜雞雞養
  y* o: y! Y3 n& U$ n( \唔係喎+ Z( Z/ c  S' ?* y" Y
早前公屋放寬左俾養狗& H; C9 C- r0 g5 q" R/ j
而家好似又唔俾之後再擁有
0 F# |+ q* t' O6 D7 ^, |& z一個字( S  x, Y4 p+ |: ^2 A
可唔可以答下你ge答案a~~
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 01:26 PM:& I6 S: P+ V. J' D
一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,...
( z; X+ |! Y5 Q- m. l無違法
, T9 U9 L! e) b9 y( @9 @佢係狗公9 s$ {" r& _, j& y2 ?
唔會生狗仔+ S0 [3 j' t4 I. Q0 q
房屋暑係怕你地再生狗仔,越養越多+ Q5 `) l1 `, g4 B
街邊d狗女生幾多佢唔會理( |$ T  f4 D# s1 Q0 Z/ G
所以無罪
有道理....
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 02:08 PM:/ K; ?" V6 Y$ _+ W1 v, v7 U4 y
有道理....
$ d; v! Y" [# R0 K3 D7 l多謝3 [' d* g" k4 W$ i2 ]' {
唔知有無獎呢4 T1 R' t8 v$ D) H' {
仲有無問題呀
* P3 h2 O2 J4 K+ F有就繼續問喇
我有個問題.........我自己發生既,排緊期上庭1 _* u' u; M/ e
9 [* r, m0 V: q2 F
我架車停低左,開門落車,開門落車,特然有架車過(人地架車已經超速)
6 k* [5 W" Z1 U$ J) k, y1 }1 X2 i掃斷左人地架車隻耳仔(倒後鏡),掃斷埋司機隻手(佢隻手放左係個窗果度)  w, {: t- F, T! o$ T5 b
成架車都凹晒同花晒,咁我駛唔駛咩飛?(我架係貨車冇咩事,人地架係貨van)4 G6 N( j3 x5 R
呢單野係邊個岩邊個錯?
愛機-高達RX-78
Originally posted by Killer6234 at 2005-10-11 03:30 PM:
* z% u% V" L& X. E3 e我有個問題.........我自己發生既,排...
- |) c0 K9 M# z6 C; n6 D1 z
唔好意思$ B7 {! x6 o7 B; x
你可否打這段文用格式
. n% h) N/ ~2 E! }1 ]你合埋一堆唔明你打乜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。