<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無人咀都未試過?
返回列表 回復 發帖

有無人咀都未試過?

我係!!!!!!!!好古董呀!~~~~~~~~~~~~~
大家有咩感想抒發下...........
未咀過 so 未摸過胸
~有再嚴重d嗎? (未掂過女性大脾/
掂過女性隻手唔多過5次係學校...)
我係
honestly

me too....
Originally posted by justtocc at 2005-5-23 01:41 AM:
...
唔好講自己係古董啦 ~
每個人都仲會有o既 ~ 睇就睇幾時 je ~ 唔好咁灰啦 !

cheerup ~ bro !
Originally posted by justtocc at 2005-5-22 05:41 AM:
...
我都係.....但係又唔覺得有咩問題丫,可能係我鍾意d比較成熟o既女性卦.....

成熟=/=年齡!!!!!!!
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
不如大家講下幾多歲先啦﹐我23
講真我以前做過既野都算係搏蒙架咋(例﹕無啦啦從後攬住條女﹐人地生日我扮比BIRTHDAY KISS)。。。直到我大學開始拍拖既時候我先至做個正人君子。

你唔係老古董。。。你甘正經﹐而家好難得架喇﹐有好多‘好’既女仔就係鐘意你尼D。。。

[ Last edited by vivienna on 2005-5-23 at 01:57 AM ]
me~!!
Originally posted by vivienna at 2005-5-23 01:55 AM:
講真我以前做過既野都算係搏蒙架咋(例...
哇~奈何鍾意我呢種 我無正面遇過 魔女見得多
Originally posted by justtocc at 2005-5-23 02:00 AM:

哇~奈何鍾意我呢種 我無正面遇過 魔女見得多
細姪﹐緣份尼D野﹐黎就黎架喇。。。唔到你唔信。。。

有時魔女都係表面既姐﹐我見過好多玩得好顛既女仔﹐一講到感情事就好認真架喇。。。老實講﹐做個好男人仲實際﹐凌決莫濫! 睇真D睇耐D好呀﹐好多女仔厄人架。。。好多女仔扮乖厄男仔架

做老古董唔緊要﹐最緊要清醒
傻la~你係咪太君子呀=.=~唔敢摸女仔?錫女仔..?2年之前...我咀都未錫過人...e家睇返以前好純~e家=.="小小咸濕仔=.="你好想錫女仔咩._.?搵返個女朋友lor=.=~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無人咀都未試過?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。