<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我想問.....
返回列表 回復 發帖

我想問.....

我想問下男仔~
你地可唔可以對住一個你唔鐘意既女仔攬攬錫錫抱抱呀~
仲要個女仔唔靚ga wor
究竟係咩心態~
唔鐘意人點解又要咁做?~
Originally posted by manling at 2005-6-1 12:22 PM:
我想問下男仔~
究竟係咩心態~
色心起﹐男仔可以將sex 同love 完全分開:cool::cool:

( 我唔係男仔﹐我亂up ga ja)
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-6-1 12:26 PM:

色心起﹐男仔可以將sex 同love 完全分開:cool::cool:

嘩下, 乜trista 你咁講 o野呀

不過講真, 仲唔排除有呢種咁 o既人存在
佢地可能求其想搵d 肉體或者短暫 o既happy
所以只求就手, 見到係女仔都會攬錫
務求happy 完就算

俾著係我我就一定唔會咁做啦
我好清楚知道就算要happy 都唔應該搵個自己完全唔鍾意
甚至唔靚 o既女仔來攬攬錫錫
無謂降低自己 o既要求
Originally posted by manling at 2005-6-1 12:22 PM:
我想問下男仔~
究竟係咩心態~
可唔可以講下咩情況....先可以下定論
我等你講下情況..........
Originally posted by trista_cheong at 2005-6-1 12:26 PM:

咁講野呀 ~~

可能果時對果女仔有feel je

有d男仔可能係色心起.......但係都要果樣ok 至得架

咁做又冇蝕, why not ?
Originally posted by chenfeng at 2005-6-1 12:34 PM:

嘩下, 乜trista 你咁講 o野呀
...
chenfeng 兄

我都唔會咁做

咁好衰架,

同埋冇feel + 唔好樣真係做唔出
我唔知佢係咪真係鐘意我
我同佢第一日一齊~佢就對我攬攬錫錫
自問我唔係一個令女~冇諗過佢會呃我
我同佢一齊成個月喇~但係佢冇再約我
不過佢每日都會打電話比我
一日最少都會傾6個鐘
但係我覺得佢係鐘意我的話
點解唔會想見我既
如果佢唔鐘意我~
又點解會日日搵我~第1日一齊就對我咁丫
Originally posted by manling at 2005-6-1 12:52 PM:
我唔知佢係咪真係鐘意我
我同佢第一...
ic..........

好小事者

你咪問佢law

第一次就咁, 可能係佢覺得冇問題

點解而家d 仔咁架

哈~~呢點我絕對同意喎!! 我覺得男仔有咁既行為絕對係肉慾上既表現!

呢個case,我覺得可能會係個男仔現階段覺得空虛(可能身邊有冇女友又或者受左d刺激),所以就搵個女仔來填補呢種空虛既感覺。如果係咁既話,個男仔就唔係真心鍾意個女仔。

[ Last edited by gundamman678 on 2005-6-1 at 01:03 PM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by manling at 2005-6-1 12:52 PM:
我唔知佢係咪真係鐘意我
我同佢第一...
同佢一齊 ?

但係唔知中唔中意你 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我想問.....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。