<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無人喺心愛嘅女仔面前為生活嘅辛酸崩潰/第一次崩潰過?
返回列表 回復 發帖

有無人喺心愛嘅女仔面前為生活嘅辛酸崩潰/第一次崩潰過?

鐵漢柔情!有無人喺心愛嘅女仔面前為生活嘅辛酸崩潰/第一次崩潰過?

前塵往事不堪回首!當眼前係你唯一最信任倚靠嘅人.........你會用盡你嘅力氣去喊嗎?

可以講講你嘅經歷.....

男/女仔都可以講.........
我自己就未試過,但係我估我會/我想咁做....

如果有個我愛嘅人可以俾我倚靠,我諗我會容許自己喺佢個膊頭度全面崩潰!

就一次!一次就夠........

(唔好以為呢個係我想拍拖嘅原因,愛情係包含好多方面嘅,如果剩係因為想喊嘅話,不如返屋企攬個枕頭喊好過......)

Shut!又嗡多左d廢話,anyway 有機會我會咁做.........

[ Last edited by ian2910 on 2006-10-17 at 08:20 AM ]
我覺得曾經有一年...應該係2002年...
可以說係我到目前為止最慘既一年...
年頭有個識左十年既朋友跳樓死亡,因為佢係gay加上家人問題...
唔夠2個月之後到自己失戀...重要雨中無意睇到個女朋友拖住另一個男仔...
直情電影情節...不過真實真係唔係咁好受...
到年中失埋業,重欠下卡數...
而且當時記得同家人既關係都唔係咁好...同自己個妹都可以有4,5年入面無傾過一句計...
人生忽然感到好無助...
點知個時比我識左個可以叫做慘我幾倍既女仔...
係佢面前...我記得真係喊過唔小次...但係佢係我面前都喊過唔小次...
佢既身世...可以同d 慘情小說女主角有得比...
雖然同佢無結果...因為一d 事情也不多講...都是自己衰...
到年尾因為自己一腳踏兩船...攪到自己既人生全面失敗...
但係我同佢在一起既時候大家都會好誠懇的面對對方,可以說大家都無保留...
記得個時既自己同佢...都好似用水做咁...
依ga 回想...其實真係寶貴既回憶...起碼因為lee 個女仔我成熟起來...

點都好啦...我覺得當一個人再支持唔住既時候,好自然就會信任其中一個人,
比自己崩潰一次...

[ Last edited by kaing on 2006-10-17 at 08:41 AM ]
想喊就喊  點解要扮堅強喎
Originally posted by kaing at 2006-10-17 08:39 AM:
我覺得曾經有一年...應該係2002年...
...
係呀﹐男仔唔駛成日扮堅強(所以呢d 咪男權主義衰ge 地方囉)
男仔都有承受唔到一切ge 時候﹐所幸ef 好多男仔都明白呢個道理﹐我都見識唔少勁人la~~ 例如你啦kaing

我個肩膀係比較橫(好似楊采妮o個種)﹐so 我男人係我膀頭訓覺佢都不知幾舒服呀… 不過係佢真係超級疲累o個時lor ﹐好多時都係我投向佢個懷抱~

其實不論男女﹐總會有需要互相扶持ge 時候… 唔需要遮遮掩掩ga~~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by 冰封騎士 at 2006-10-18 12:06 AM:
想喊就喊  點解要扮堅強喎
到底我已經不是  想哭就哭的小孩
男人係要堅強D既!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-20 02:57 PM:

到底我已經不是  想哭就哭的小孩
男人係要堅強D既!
我覺得…只要係人都應該要堅強
如果想喊但真係喊唔出呢?
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 04:23 AM:
如果想喊但真係喊唔出呢?
咁咪唔好喊囉…
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 12:12 AM:

我覺得…只要係人都應該要堅強
唔好咁諗!因為cry係女人既絕招!我見到女人cry我會無曬計!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無人喺心愛嘅女仔面前為生活嘅辛酸崩潰/第一次崩潰過?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。