<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家有無吃回頭草的經驗?你又點選擇?
返回列表 回復 發帖

大家有無吃回頭草的經驗?你又點選擇?

我以前女朋友向我提出分左手幾個月之後
佢話鍾意翻我…
但我對佢已經失晒信心
加上咁難先放低左佢
真係完全唔想同翻佢一齊
我覺得炒冷飯好少有好結果…當初係好就唔會分開啦…
佢當你係水泡咋,死心啦
佢之前應該有人追緊佢....
之後同人一齊...最後佢又覺得你好d 或比人飛左...搵返你      (我估)

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-6-23 at 11:20 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 11:18 PM:
佢當你係水泡咋,死心啦
佢之前應該有...
哈?咁又唔會當我水泡
佢同我分手前後都無出現第三者…
據我所知,佢到呢一刻都仲想我回心轉意…
我前女友都係咁.......但佢係知道自己以往有第三者係自己一時把持不定,係自己太傻,所以後來佢想復合時,佢真係好後悔自己犯咁既錯......而且佢一直都因為咁而好傷心。當我同佢講過幾次話唔想復合時,佢真係傷心得好緊要.....因為咁樣,我前陣時真係有諗過想同番佢一齊,一來係相信佢唔會再犯咁既錯,二來亦念及以前同佢一齊真係好開心,三來亦唔想令到自己曾經深愛既佢繼續唔開心,但可惜......我覺得自己已經無左同佢復合既心,亦無左愛佢既感覺,所以......
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
“但我對佢已經失晒信心”and"真係完全唔想同翻佢一齊",其實你自己都有答案啦!

你仲記唔記得你們點解分手先?如果原來分手的原因沒解決,就算又同翻一起都沒用啦。唔好再想,系时候出去外面的世界看看啦!

[ Last edited by kaixinren on 2005-6-24 at 01:29 AM ]
Originally posted by gundamman678 at 2005-6-23 11:28 PM:
我前女友都係咁.......但佢係知道自己...
開頭我都有諗過接唔接受翻佢,因為佢真係好可憐楚楚
但我覺得【如果因為可憐佢而同佢起埋一齊,根本唔係愛】
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-23 23:28:
哈?咁又唔會當我水泡
佢同我分手前後都無出現第三者…
據我所知,佢到呢一刻都仲想我回心轉意…
有時d野好難講既....
不過你又知佢唔係當你係水泡!?
Originally posted by kaixinren at 2005-6-23 11:28 PM:
“但我對佢已經失晒信心”and"真係...
係架,所以我同佢「復合」既念頭一閃即逝
或許我都有自私既諗法既,就係自己仲有好多機會…
見過太多離離合合,好少係有好結果,多數係攪到勁憎對方先肯收手…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家有無吃回頭草的經驗?你又點選擇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。