<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【怨念之井】有拖拍一定幸福快樂?你痴線!(加分活動)
返回列表 回復 發帖

【怨念之井】有拖拍一定幸福快樂?你痴線!(加分活動)

反正我哋呢度男仔多,玩下無妨,各位兄弟兄平時有無受女朋友氣?有無被佢哋無理取鬧?有無被女友嫌你爭幾百蚊先月入過十萬唔夠佢洗?有無明明係佢錯但係佢一喊就變左你衰?有無追女仔被人「妙」到你爆仲唱你?
有咩怨氣就响呢度發泄啦!講哂出嚟求個舒服~~~

如果有精彩嘅分享小弟會加d分作「安家費」,但留言被閣下嘅女友發現就關人鬼事

仲有麻煩唔好講粗口同侮辱成份語句,呻下好喇~

加唔加分視內容質素而定,娶老婆唔一定包生仔,係咪?

希望有人回啦……
小弟第一個支持~~~~
因為我受嘅氣係人嘅3倍~
不過............都要捱過情人節先..........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-13 05:49 AM:
小弟第一個支持~~~~
因為我受嘅氣係人嘅3倍~
不過............都要捱過情人節先..........
難道你女人係紅彗星馬莎?
我冇女朋友可唔可以講吓自己睇法?
我個人覺得有女朋友有有女朋友的好,冇又有冇好,女仔天生係野蠻D,無辦法
冇果陣會很想有一個女朋友,希望過一些甜蜜的生活;有果陣又好想過番單身生活,因為可以自自由由,冇人管住。所謂隔岸景色特別美,係咁架啦!
食得咸魚抵得渴,呻都冇用,唯有死捱...
好 !

等小弟講下先 ~

依果case 係我 ex-gf

佢從來唔會就下人既,
有時都會既, 廿次有一次啦

你為佢付出就係應份既
佢呢 ? 中意既, 心情好米付出下 law
做左好多野, 好似送禮物咁,
一 d feedback 都冇
多謝之外, 咩都冇講
好似應份咁
依家唔係話要等價交換,
但起碼唔係有你玩冇人玩ga ma

同佢一齊真係好辛苦
依家係皇帝女咩
咁把炮, 小弟都唔恨,
終於一年前同佢散左 ~~~
Originally posted by hold_find at 2006-2-13 11:52 AM:
我冇女朋友可唔可以講吓自己睇法?
...
bro,
有冇就隨緣啦

唔好強求
好辛苦架
Originally posted by toro at 2006-2-13 09:54:

難道你女人係紅彗星馬莎?
no.........係因為我有3個女人...........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-13 04:48 PM:

no.........係因為我有3個女人...........
叻喇叻喇,因住死死團對付你呀
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-13 04:48 PM:

係wor,

bro,
你聽日點算呀 ?

d 時間點分 ?
我真係覺得我條女勁煩,成日係度同佢鬧交,小小事就嬲發脾氣,話親佢就唔鐘意,每次鬧完交,我好聲好氣tum,佢又要三分顏色上大紅,仲要繼續噪,喂大佬我都低聲下氣tum返你啦,你仲想我點呀?都唔知D女人噪黎做乜,噪對件事又無幫助的,期間講的野又會hurt大家,真係唔明都仲要噪黎做乜?有時真係好矛盾,真係想同佢分手,可惜每次憶起之前大家幾咁開心,自已就唔捨得,慣左拍拖,突然間無左個人驚唔知點咁,最衰我自已係個種情深的人,種情深的人又好易受到傷害,唉真係想搵返個體貼同唔好咁煩的女仔。
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【怨念之井】有拖拍一定幸福快樂?你痴線!(加分活動)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。