<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家覺得點?? [卡+]
返回列表 回復 發帖

大家覺得點?? [卡+]

一個男仔對感情已經覺得有又煩, 冇又唔洗煩; 但係有得煩又好過冇得煩~
o係呢個候, 佢同一個女仔發展中, 有7成可以一齊~佢又唔想繼續落去......
原因就係因為佢覺得對個女仔噓寒問暖, 關心, 細心 唔似自己, 什至討厭自己做呢d野......
咁大家覺得呢個男仔應唔應該同人(唔單止o個個女仔)拍拖??? and y???

[ Last edited by Rika on 2006-6-9 at 02:04 AM ]
忽然好想加分...........
吾通成世自己一個呀....變下自己d思維啦,
Originally posted by yeahchan at 2006-6-3 03:45 AM:
一個男仔對感情已經覺得有又煩, 冇又...
"有得煩又好過冇得煩" --> 其實果男既都想架啦, right? 

”好討厭做依d野" --> 有付出先有收穫架, 食野都要俾錢,
                              果男既同條女一齊享受"有得煩", 唔付出"討厭"邊得 ?

其實,
一齊都係為開心, 唔開心不如唔好一齊仲好

果男既應該唔係咁中意條女
唔可以話可有可無
但係接近可有可無, right?
Originally posted by homan~ at 2006-6-3 10:52 AM:

"有得煩又好過冇得煩" ...
  你講到咁, 佢都吾好意思吾認
Originally posted by homan~ at 2006-6-3 10:52 AM:

"有得煩又好過冇得煩" ...
其實我覺得好矛盾..........
homan 你都應該知我點諗啦~~(o係高佬正傳個post "幫幫我ar~~ " http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=116733&fpage=1)
so.........very 矛盾.......
忽然好想加分...........
Originally posted by yeahchan at 2006-6-3 03:45 AM:
一個男仔對感情已經覺得有又煩, 冇又...
其實....一句到尾, 你都唔係咁鐘意呢個女仔!
如果真心鐘意...所有既關心係出自真心, 唔需要刻意做作囉....

如果你真係同呢個女仔一齊, 我只係覺得你拍散拖~~
有人陪你食飯睇戲~~不過應該唔會長久.....
估唔到yeahchan大哥你都有如此的煩惱~~~
Originally posted by 極樂 at 2006-6-4 02:10 AM:

其實....一句到尾, 你都唔係咁鐘...
agree
Originally posted by yeahchan at 2006-6-3 01:51 PM:

homan...
bro,
你米試下唔係好埋佢咁多

忽冷忽熱,
條女會仲弱勢,
一係死心塌地
一係散
Originally posted by yeahchan at 2006-6-3 01:51 PM:

homan...
bro, 其實你係米想要有條女關心
但係唔想 / 唔得閒 陪佢 / 理佢 ?

好老實講, 要有條女關心, 但係唔想關心條女, 邊有咁著數 ?

"咁大家覺得呢個男仔應唔應該同人(唔單止o個個女仔)拍拖??? "

sure !
想理佢先理,
唔理就唔理
煩到一定程度, 你覺得煩米唔理law

如果做得出
都唔會好中意條女既啦
唔可以話唔中意
但好肯定條女唔係好重要

對條女一定唔好架啦,
問題係bro 接唔接受到咁對佢
依d 野
冇話arm 唔 arm 既
最緊要, 過到自己

[ Last edited by homan~ on 2006-6-4 at 10:41 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家覺得點?? [卡+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。