<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 琴晚 發生 的【蛙+】
返回列表 回復 發帖

琴晚 發生 的【蛙+】

我一直 都鍾意 一個女仔 ,
鍾意左 好耐 ...
可能我 地 太 friend ,佢一直 當我係 好好好朋友,
咩都肯 同我講,

琴晚 佢同我講 ...
佢鍾意 左個男仔,
鍾意 o既 原因 係因為 佢 "搞笑"
我 ... ...
知道之後覺得 好唔知 點咁 ,...

可能我已經冇 勇氣再 鍾意佢,
或者係 我地 實在 太 friend ... ...
我叫佢去 追 果個 男仔 。

當時個 心 好痛 ...
竟然叫 自己鍾意 o既人去 追 第二個 男仔。
好難受 ... ...

[ Last edited by toro on 2006-7-31 at 11:42 AM ]
...........................
Originally posted by 963258 at 2006-7-31 10:24 AM:
我一直 都鍾意 一個女仔 ,
鍾意左 ...
同我一樣!算吧啦!我就無行啦!

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=121933&fpage=1 #3
難受係因為佢鍾意第二個姐...
同你講果句野冇關....
Originally posted by 自由神 at 2006-7-31 10:35 AM:

同我一樣!算吧啦!我就無行啦!

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=121933&fpage=1 #3
咁你 e+ 仲有冇 鍾意 佢 啊 ??
我都有個鍾意左好耐的女仔,
不過我慘D,因為你還有機會去追個女仔,有機會去表白,
而我... ...個女仔10月份就會嫁人了... ...
Originally posted by 'nice' at 2006-7-31 09:57 PM:
我都有個鍾意左好耐的女仔,
不過我慘D,因為你還有機會去追個女仔,有機會去表白,
而我... ...個女仔10月份就會嫁人了... ...
咁 你又慘過 我喎 ~
唉,其實識得太耐同太fd,根本係沒可能發展..........你咁做其實係好,表白左佢可能會好避妳,分分鐘朋友都沒得做,我就有呢方便ga經驗,暗戀左8年ga女仔,一講就........唉....你明啦,因為佢真係當左你係好好好朋友
Originally posted by angus2704 at 2006-7-31 10:44 PM:
唉,其實識得太耐同太fd,根本係沒可能...
8年 ....  你好犀利啊 ~
       我鍾意果 個女仔識左 四年 , 都覺得 好 辛苦 , 唔可以同佢一齊 ...

但係 ,你 o既 辛苦 比我多 一 倍 ....
真係男人之苦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 琴晚 發生 的【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。