<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛起義活動第一炮!!!以後陸續有黎^^
返回列表 回復 發帖

戀愛起義活動第一炮!!!以後陸續有黎^^

為o左增強呢度互相share 戀愛煩惱ge 氣氛(同埋俾大家加fun 加分)﹐ 小妹開始想搞一d features 同活動~~ 不過依家落實o左第一炮先!

活動一:每日精選
其實我見各位每一日都會黎呢度吹一吹水咁﹐但係都係reply post 但係開post 開一個新主題ge 人唔算多﹐所以我諗o左呢個活動:每日精選!

我同版主們每一日都會選一篇o個日最有意思最好玩ge 主題做每日精選﹐我就羅o左呢個主題做今日2006-10-22 ge 精選:

[2006-10-22每日精選] 今日去會小師妹之後...............

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=128829&fpage=11

做精選有咩咁好?首先發post ge 人一定會加晒滿分6分俾佢( 今日o個個係一個example ﹐所以不計﹐只加5分先)﹐然後只要回ge 人唔係講o野冇point﹐版主們都會相對generous 加分~~~~

咁有人可能會問同以前同埋之前d post 有咩分別?我o地之前加分好寬鬆﹐但係由今日起除o左每日精選之後~~ 會變返正常!!! 所以如果真係想羅分ge 人每日精選係一個好選擇  
[size=-2](不過衰仔衰女們唔好掛住淨係回o個個post喎~~)

我o地會o係呢個post 紀錄每一個每日精選~~ 但係如果o個日冇精彩post 或根本冇人出post o個日就唔會有呢個function 玩!當然我希望每日都可以有得玩la ~~

好la講得實在太複雜啦﹐唔想睇咁多o野就直接睇呢度la

總之我只係想大家踴躍發表多d post !!!! 勇於post 自己原創ge original 文章互相share ~~ 最緊要係大家玩得開心﹐又加得多fun~~~~

記住係原創﹐唔係亂抄或copy 人地﹐一經發現﹐ger 無敖 !!!!!!!!!
另外﹐因為題目字數唔可以超過80個字符﹐SO 唔排除會更改題目GE可能﹐但係我o地儘量都唔會改你ge原意﹐希望各位見諒

如對各種活動有意見或感想﹐可在此發表~~~

[ Last edited by trista_cheong on 2006-11-4 at 03:57 PM ]
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 02:42 PM:
為o左增強呢度互相share 戀愛煩惱ge ...
想問問將會俾我溝既美人!
點樣先可以防止有人作野呃分?
老實講!我而家去借幾本小說,去多幾個戀愛論壇!我一日可以出無限咁多個故事啦!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-22 02:46 PM:

想問問將會俾我溝既[/...
我o地呢d 版主好醒ge ﹐通常都係original ge 我o地先會加分~~

如果條友真係幾百個戀愛論壇都post 同一樣o野… 小妹真係講個服字
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 02:49 PM:

我o地呢d 版主好醒ge ﹐通常都係original ge 我o地先會加分~~

如果條友真係幾百個戀愛論壇都post 同一樣o野… 小妹真係講個服字
好勁呀!祝你好運啦!美人!
竟然出條咁既絕橋....相信開post 量應該會增加既...
不過千其唔好變左lee 度成為爭分之地(分數)
成為爭分之地就好d(分享)
good luck 支持
Originally posted by kaing at 2006-10-22 04:13 PM:
竟然出條咁既絕橋....相信開post 量應該會增加既...
不過千其唔好變左lee 度成為爭分之地(分數)
成為爭分之地就好d(分享)
good luck 支持
係爭分+爭fun之地(分享+fun享)
Originally posted by 自由神 at 2006-10-22 02:46 PM:

想問問將會俾我溝既美人!
點樣先可以防止有人作野呃分?
老實講!我而家去借幾本小說,去多幾個戀愛論壇!我一日可以出無限咁多個故事啦!
爱情版版主。。。的确要留意。。。唔好 Over 左。。。
Quality 非常重要。。。同埋尽量集中 d。。。
我建议出题果 d 最好讲多 d 野先好出题。。。
唔好讲两句野就等人来回复。。。
甘加分又有乜意义?
我建议要出 Post 的 Member 如果想讨论一 d 你从未试过 ge 野。。。
比如话。。。

你有唔有试过同人玩 3P。。。
如果有试过不如讲来分享下。。。

只讲呢两句野边度够啊,大佬。。。
应该讲埋自己个经验出来。。。
如果自己未试过。。。
甘就讲下如果发生响自己身上你会掂做。。。
出 Post 果个人有义务要带动讨论气氛。。。
否则我觉得会好缺乏诚意。。。
你都唔讲。。。人家又掂会开口?

P:S 大家唔好介意,我有果句讲过句!
睇你哋表演
加油呀.......
Originally posted by teramishu at 2006-10-22 07:29 PM:

爱情版版主。。。的...
一針見血...teramishu都好細利...
不過放心...我相信佢地識得分,同處理...

但係我忽然間諗到個問題...如果果日真係無可以叫做精選既題目...
咁係唔係搵d 次選當精選照加分呢?
定還是...個日會無每日精選?
變成每週精選呢?

哈哈不過我想機會都唔大既...因為依ga 討論既氣氛好左好多...
應該日日都有精選
Originally posted by teramishu at 2006-10-22 07:29 PM:

爱情版版主。。。的...
T 小姐﹐首先多謝妳ge 意見先~~~~﹐不過小妹都有諗過呢d 問題!

1 .呢d 一兩句ge topic 妳估我加得落手咩??? o個日冇有質素ge post 我o地咪唔做每日精選je ~~~

最緊要我想大家真心咁分享佢地人生閱歷上對愛情呢個問題所思所想所見所聞所歷所知 !

如果大家冇興趣分享﹐每日精選亦都可以keep 住做﹐就算一個月得兩三個精選都好﹐有咩所謂????? 呢個活動我預o左係長期但係具中斷性ge

anyway ﹐其實好多plan B plan C 我都諗好晒﹐一唔對路我就見風轉舵﹐我大概理解寧缺勿濫呢個道理﹐但係最緊要係我相信ef可以吸引到一班高質素真性情ge 會員o係度﹐我ge 目的就係想佢o地出黎share 達到相長ge 效果~~

是鬼但la ﹐諗咁多做乜﹐做o左先算把la~~ whahahahahaha

2. 3p呢d 去港男討論…… 呢度會被ban ga~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛起義活動第一炮!!!以後陸續有黎^^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。