<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-04每日精選]點樣先有多D話題引起岩岩識ge女仔興趣呀?
返回列表 回復 發帖

[2006-11-04每日精選]點樣先有多D話題引起岩岩識ge女仔興趣呀?

早一個星期係學校畢業禮, 見到一個好岩FEEL既女仔.....唔可以話一見鐘情
但係佢外表真係我既DREAM GIRL......
我係咁留意佢, 諗點先可以識到佢, 同等機會,
終於比我等到一個佢一個人行出去既機會, 之後我都一個人扮去TOILET行出去,
再好緊張地問佢可唔可以同我影張相, 仲問埋佢拎EMAIL同MSN!
走時我同佢講今晚SEND比佢, 佢仲同我講話:"記住個EMAIL喎...."

之後呢幾日都有同佢玩下MSN, 但係除左第一個外, 講野唔多,
我打好多粒字佢先得幾粒......仲比我發現左我可以會有D高攀左佢.....

咁我應該點做....點先可以令佢多D野講同留意我多D, 又唔比佢覺得我煩呀?

[ Last edited by trista_cheong on 2006-11-4 at 04:35 PM ]
一"件" "鐘"情??
定一見鍾情呀兄弟??

你同佢講我對你"一件鐘情"...
想唔死都幾難啦...

搵話題就自己執生啦...
多d了解下佢鍾意咩就自己有話題架啦~

至於佢打得幾粒字...
可能佢中文輸入法差呢~

Originally posted by Aivn at 2006-11-3 04:35 PM:
一"件" "鐘"情??...至於佢打得幾粒字...
可能佢中文輸入法差呢
~
同意!我以前都有呢個誤會!
Originally posted by Aivn at 2006-11-3 04:35 PM:
一"件" "鐘"情??...
改左....SORRY, 哈, 打得太多無睇
佢只講左自己鐘意SHOPPING
Originally posted by vincecarter at 2006-11-3 04:25 PM:
早一個星期係學校畢業禮, 見到一個好...
你認識呢個女仔有幾深呢?如果連佢鐘意D咩野都唔知既,我地作為旁觀者有D難度!
有唔少話如果要做一個了解女仔既男人,就要試下用佢(女仔)既角度去諗野(我個人試過,幾好用的。不過你會覺得成件事無聊左好多)!
我個人就唔多建議你用呢個方法,因為個遊戲會變得好無謂!
話題其實並唔係要夾硬去諗出黎嫁!
兩個人有傾得埋既話題係緣分,佢鐘意既野你可能平時一D都唔重視。咁既話,你地點傾都係傾唔埋,感情就會停滯不前。
要同佢有好多話題,首先要清楚佢既日常興趣同習慣,只要裝內行人同佢傾既話,你都成為一個受佢重視既人!
加油呀!兄弟!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-3 04:49 PM:

我個人試過,幾好用的。。。
高手出场。。。 果然劲!!!
请指教。。。
小弟都想知要掂先可以找到共同话题。。。

[ Last edited by teramishu on 2006-11-3 at 05:28 PM ]
Date下佢啦,係msn你可以知到佢既野唔多lor,
有幾真亦都唔知,借d意請o下佢食飯,行o下街,
睇o下戲,從中了解o下佢仲好,
Originally posted by hkvson02 at 2006-11-3 08:35 PM:
Date下佢啦,係msn你可以知到佢既野唔多lor,
有幾真亦都唔知,借d意請o下佢食飯,行o下街,
睇o下戲,從中了解o下佢仲好,
有時D女唔係咁易俾你班友約到出街嫁!
Originally posted by teramishu at 2006-11-3 05:24 PM:

高手出场。。。 果然...
有時D野…………真係好講緣份,有時唔需要刻意去諗都會有無窮無盡既話題。

有時刻意去搵話題既話可能會有反效果。

如果你真係想同果個女仔有進一步既感情增長既話,你真係要花多一D既心思啦!平常同佢Msn果陣唔好淨係識興奮,你要留意一下佢既一言一語,當中一定會有D野俾你知左!你做人要細心D啦!

加油呀!BigT
家常便飯  乜都講餐飽
哈哈............
雖然無聊   但都能夠令到女仔覺得唔寂寞...
有用嫁............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-04每日精選]點樣先有多D話題引起岩岩識ge女仔興趣呀?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。