<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無需要公開戀情?
返回列表 回復 發帖

有無需要公開戀情?

有D人覺得 兩個人 拍拖 系 兩個人 既事。。
拍得好就好,拍得唔0岩。。一個唔覺意散左。。
對雙方面都唔系幾好。。所以唔向外公開戀情。

有D人覺得 有得拍拖 梗系要 SHOW 下野。又好,
讓自己男朋友或者女朋友融入自己朋友的圈子內 又好,
不介意公開戀情。

或者其他。。。

其實。。。每一個人的想法,環境條件 都 可能 唔同。
或者 你 又系邊一種?
對公開戀情有乜野睇法呢

[ Last edited by vv1668vv on 2006-11-8 at 02:45 AM ]
you don't show off intentionally..just show it by natural way...
http://chenwaiman.no-ip.com/qgirl/qq -->正女相簿
我同我女朋友好像攪地下情一樣
因為佢係我同學既同學
我同學都鐘意我既   但我唔鐘意佢
反而有一次   佢約左佢同學 (即係我女朋友)  同我出來玩
我鐘意左佢同學
我女朋友又唔想佢唔開心    好似同佢爭男仔咁
所以我地次次都好密密   唔將兩個人拍拖既事同我地雙方既朋友講
最慘既野就係    我女朋友都無錯  幾令
有好多男仔都追佢    佢又唔敢講出自己已經有左男朋友(即係我)
所以   有時佢都好慘~~~~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-8 09:48 AM:
我同我女朋友好像攪地下情一樣
因為...
(女朋友想保護一段友誼。。)
駛唔駛諗定後路。。
萬一斷正。。比相熟既人見到。。點樣解釋?
我唔會公開...除非俾人知道左@.@
Originally posted by ryo999 at 2006-11-8 01:02 PM:
我唔會公開...除非俾人知道左@.@
可唔可以講下唔想公開既理由?
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-8 01:33 PM:

可唔可以講下唔想公開既理由?
我都唔多想佢一句起兩句止=.=
i love to publicize my relatipnships, and if i tell you i dont want to show off i would be lying.
Pubilicize it meaning you are willign to take responsbility to your other half, also sends out a message you are in a stable relatipnship and of course, someone you love - which shud be pretty sweet and envied by others
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-8 01:51 PM:

我都唔多想佢一句起兩句止=.=
哈哈。。版主。。
如果換轉主角系你既話 , 你又會唔會公開呢 ?
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-8 01:59 PM:

哈哈。。版主。。
如果換轉主角系你既話 , 你又會唔會公開呢 ?
咦做咩又燒埋我個啖呀

我係一個無論內定外都好鐘意show off ge女人﹐所以最鐘意晒幸福~~ 你話呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無需要公開戀情?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。