<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 返工識左個大自己5年既女仔...
返回列表 回復 發帖

返工識左個大自己5年既女仔...

其實我最近都有咁既情況,
我返工果度,
有一個幾靚既女仔黎買野...
我serve佢...
仲好好傾,
之後交換左電話同msn~
不過我知道佢起碼廿六,七歲,
但我得廿一...
唔知佢會唔會當我係細路呢...
我arm arm出黎做野,
不過佢就做左5,6年...
心態都應該好唔同...
因為佢係做公關,
可能只係當識多個客...

雖然佢話得閒會再黎搵我...
不過...唉...

Originally posted by Aivn at 2006-11-16 07:23 PM:
其實我最近都有咁既情況,
我返工果度...
5年姐
我個朋友個家姐同細6年既結婚
你e+又唔係結婚
去馬拉 !!!~~
其實.........
你會唔會諗得太多呢?
正所謂十劃都未有一"丿"
你諗得太多咪阻礙自已既發展.......

愛情係一種無得解釋既感覺....

好似我咁.....
我同自已講過, 我做人無原則...
唯一原則係...我男朋友唔可以吸煙....
但係, 當愛情黎既時候.....
佢吸煙, 我都接受.....

所以...你依家唔好顧慮咁多野先~~
傾得開心咪繼續傾囉~~
愛情黎既時候~~乜野都擋唔住 (包括你擔心既年紀問題)
做住朋友先啦
我其實主要唔係擔心年紀,
反而係心態~
不過呢d真係要試過先知~
thanks
Originally posted by pklui at 2006-11-16 07:35 PM:
[size=3]低能仔
就係呢d賤人影響風氣
令氣氛唔夠熱烈...
唔怪得叫自己做pk
點解d人可以咁唔識尊重人,亦唔識尊重自己
網上留言,可以好不付責任,原本係好地地的,就係俾呢d人搞衰哂=.=

假如啦,假如個女仔真係廿六七歲,加上佢又出左黎做野幾年
咁思想當然會同樓主有d唔同
呢個係我自己作為例子啦,我都就黎20歲,但係我都覺得自己好幼稚
有時同d成熟ge人,唔好話女仔啦,就算係男仔我自己都覺得有d壓力
好似俾人比下去咁
年齡我覺得唔算太大問題,都係差5年左右je~(雖然我咁講,但係如個一個60,一個22,我就會覺得好怪 XD)
有時我會覺得太早拍拖會唔好,因為相方思想都未夠成熟
如果有一方係成熟,另一方都幾成熟,咁樣大家相處耐左(不論朋友定係戀人)
我覺得幾成熟哥方應該會被影響,慢慢變得成熟,咁到時咪會更0岩key lor^^

而且,我覺得到左26,27歲,拍拖都會真係為左結婚(人地都會為將來打算ma~)
我諗樓主肯花思去追人,個女仔應該會受落
Originally posted by sakura310 at 2006-11-16 20:43:
點解d人可以咁唔識尊重人,亦唔識尊重...
嚴重同意,有時候呢D場合真係唔應該去講笑,點知道人地認為你講笑定係講真呀,所以真係要小心D好.........。而樓主呢個問題好簡單姐,同佢做住朋友先啦,因為呢個世界係好難會有一見鐘情嫁,你果少少感覺都未知係咪足夠你同佢成為男女朋友,可能遲下會得都話唔埋
Originally posted by Aivn at 2006-11-16 07:23 PM:
因為佢係做公關,
可能只係當識多個客...

雖然佢話得閒會再黎搵我...
不過...唉...
佢唔會當你係客
因為客不出2日就會call你

〔得閒會再黎搵你...〕
呢句同得閒飲茶一樣,通常都唔得閒

其實你諗佢點諗做咩呢?
自己做自己野
鍾意就追
結果自然會出黎
諗得黎都蚊訓
你犯左毒男第1大忌細膽

做pr見慣世面
你幾歲都係一樣
除非你見人處事多過佢
如果唔係當你靚仔就一定的
靚仔不一定指年齡
思想溝唔溝通到先係關鍵

[ Last edited by austin666 on 2006-11-16 at 09:50 PM ]
Originally posted by 極樂 at 2006-11-16 08:15 PM:
其實.........
你會唔會諗得太多呢?
正所謂十劃都未有一"丿"
你諗得太多咪阻礙自已既發展.......

愛情係一種無得解釋既感覺....

好似我咁.....
我同自已講過, 我做人無原則...
唯一原則係...我男朋友唔可以吸煙....
但係, 當愛情黎既時候.....
佢吸煙, 我都接受.....

所以...你依家唔好顧慮咁多野先~~
傾得開心咪繼續傾囉~~
愛情黎既時候~~乜野都擋唔住 (包括你擔心既年紀問題)

...
呀樂姐...真係全中...無咩野好講tim...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 返工識左個大自己5年既女仔...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。