<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-17每日精選]愛一個女仔可惜令到佢覺得很累應怎做好??
返回列表 回復 發帖

[2006-11-17每日精選]愛一個女仔可惜令到佢覺得很累應怎做好??

與一個女仔拍拖
可惜令到佢覺得相處得很累
可能佢有好多既苦衷

身為男友既佢   應該怎做好???
聽到佢咁講   果個男友都好唔開心
又想唔到咩巧來幫果個女友

好多人會講    不如散左就好
就可以令到個女仔唔會咁累
但係個男仔又唔捨得....點算..???

如果身處咁樣既環境既男仔可能先體會到呢一個moment既心情!!!!!!!

[ Last edited by trista_cheong on 2006-11-18 at 01:53 AM ]
[quote]Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-17 08:23 PM:

身為男友既佢   應該怎做好???
聽到佢咁講   果個男友都好唔開心
又想唔到咩巧來幫果個女友

[quote]

坦白講我理解能力太低
唔明白你講咩=.=
到底你男定女?

辛苦係咩可以講清楚嗎
如果唔係好難答

[ Last edited by austin666 on 2006-11-17 at 08:44 PM ]
我完全明白...
我依家就係咁..
唔通真係長痛不如短痛咩?
首先你問下自己,你愛佢嗎?
唔使答我!你心中有數!

咁你認為點解個女仔覺得相處得很累
因為你太“緊張”佢?
定係佢根本唔係真切咁愛上左你?

無疑個男仔聽完自己女人咁講個心會好傷,不過你都要諗下點解佢會咁講!
一個女仔往往係應該俾個男朋友去錫佢,而佢係應該覺得幸福嫁ma。
如果佢真係辛苦到要同個男仔講,而身為男仔既如果改變唔到佢呢個諗法既話,點解唔試下分手令佢可以唔使咁辛苦呢?
愛一個人並唔一定要同佢一齊既,只要你見到佢快樂,見到佢幸福就好足夠啦!
Originally posted by austin666 at 2006-11-17 20:43:
[quote]Originally posted by cgdm...
我係男仔

我同佢唔係日日都見到面   一年見既次數都有得計
佢唔開心   覺得累  係因為 :  我同佢係兩個唔同地方住既~
Originally posted by 自由神 at 2006-11-17 21:08:
首先你問下自己,你愛佢嗎?
[color=...
我都好想去錫佢
但係我地一年見到面既次數都有得計

老實講 :我真係好 好  好羨慕 日日都可以見到對方既戀人
愛一個人並唔一定要同佢一齊既,只要你見到佢快樂,見到佢幸福就好足夠啦!
呢句說話我十分同意..
但要咁樣諗同做..講真

真係好難難難難.. 會勁心痛 當岩岩打算咁做既時候
再見到個個女仔 真係會好唔舒服>3<
由其係當初愛得幾深 到時候傷就有幾深
除非可以令自己徹底貫穿自己既思想係見到佢幸福就足夠
樓主 加油>3<
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-17 09:14 PM:

我都好想去錫佢
但係我地一年見到面既次數都有得計

老實講 :我真係好 好  好羨慕 日日都可以見到對方既戀人
你既諗法有錯!
一對戀人相距兩地係一個好好既愛的考驗!
雖然話好多情侶有得日見夜見。
不過你要明白愛最【美好】既地方係等待同思念,對一個人既思念往係最能夠表現心中對伴侶既愛!
如果其中一方覺得辛苦既話,你有無諗過其實另一方係咪愛你愛得可以通過到呢個考驗呢?
其實我係唔明,點解女哥方會拍到覺得攰?
因為無經歷過,所以唔知道...
Originally posted by ks2004 at 2006-11-17 21:19:
愛一個人並唔一定要同佢一齊既,只要...
THAN Q than Q    (  =thank u , thank u )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-17每日精選]愛一個女仔可惜令到佢覺得很累應怎做好??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。