<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【結婚狂潮...】
返回列表 回復 發帖

【結婚狂潮...】

未到年尾我已經飲左14-15次
做”兄弟’都3,4次
遲D連我生日果日都要去飲
果日我已經知的最少要去3間酒店
下年金豬年我都唔知點算..............

飲飲飲...飲到破產啦!!!

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Originally posted by austin666 at 2006-11-16 10:09 PM:
做”...
嘩~~~~~~~~~~~
你都幾多朋友喎!!
竟然一年可以飲咁多次.....
但係.......我諗都七七八八啦~~
你有無咁多朋友, 同事等等要結緍丫?!

(希望佢地唔會擺滿月酒啦)

祝你好運!!
Originally posted by 極樂 at 2006-11-16 10:38 PM:

嘩~~~~~~~~~~~
你都幾多朋友喎!!...
我做過好多份工
而且份份都會接觸到好多人
仲有學生時代做班長,班會&學生會幹事.....
Originally posted by 極樂 at 2006-11-16 10:38 PM:

(希望佢地唔會擺滿月酒啦)
我一時諗唔起添..........大鑊
你交際能力...都好厲害...
11個月都飲左14次...平均一個月都飲1.3次...
我都今年都係飲左得3次...
你咁飲法...都最小都要8千幾...
最多...都要過萬...
如果好似你咁...真係睇見d 紅炸彈都真係暈係度都似...
使唔使咁多呀 ??!!
今年真係有d古怪,
身邊好多人結婚不在話下,雙春潤月就必定會咁,
仲有好多人生仔,又有好多人過身.......
上星期六先有人生仔,同日又要去送喪....
下星期又有人生,預產期仲係我生日....
古靈精怪....................
Originally posted by kaing at 2006-11-16 23:30:
你交際能力...都好厲害...
11個月都...
呢d野有來有往嘅,
出得呢行,預左要還..
Originally posted by austin666 at 2006-11-16 10:09 PM:
做”...
笑死我﹐你人面廣ja o下

話唔定金豬年o個時係輪到你呢
Originally posted by austin666 at 2006-11-16 10:56 PM:

我做過好多份工
而且份份都會接觸到好多人
仲有學生時代做班長,班會&學生會幹事.....
咦菁年分子wor

識處理人事ge 菁英先可以做到學生會幹事ga wor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【結婚狂潮...】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。