<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 出現第三者,應如何做?
返回列表 回復 發帖

出現第三者,應如何做?

我與男友一起3年了,昨天發現他準備與一個女人去旅行,現在他仍不知我已發現這事,我很愛他,但我不能接受第三者,現在應怎樣做?
我想你早點放棄他好一點
因為男人如果以經有了女朋友
又還跟別的女人一起的話
那一定不喜歡那個女孩了

如果那男人和你結婚了  
然後才跟別的女人的話
我想還有得救   你還有希望~~~~

希望你能明白我說的是甚麼
如果在這些事情上拖拖拉拉的話,只會增添三方面既痛苦,尤其是妳自己,三口六面說清楚是唯一解決辦法,到底你的男友是已決定離去,或是留下呢?必需要明確搞清楚,不要有半分灰色地帶,因為如果今日不為此事作一個徹徹底底的了斷,只會為妳們的感情埋下一個會在明天爆炸的計時炸彈‧‧‧‧‧但,在他作決定的時候,妳亦必需要好好的替自己去想一想,這個男人是否真的值得好繼續愛下去呢,因為就算妳將今次既問題解決掉,心中亦會留下一根剌,如果,妳男友不肯用真心真意為妳拔去的話,必會再引發更多信心問題‧‧‧‧‧‧有一點十分重要而妳必需要明白的是,妳一定要以愛惜自己為大前題,否則妳將來既痛苦,將會是現在的十倍,所以,一定要冷靜的好好想一下‧‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-21 09:51 AM:
我想你早點放棄他好一點
因為男人如...
唔一定窩

我都係咁
我有1個女性朋友做教師的
佢暑假都有同我去旅行
而且同房不過2張床
幾次都係咁
乜都冇發生過

我覺得樓主應該查吓個女仔的關係先
仲有係雙人床定單人床
Originally posted by austin666 at 2006-11-21 10:16:

唔一定窩

我都係咁
我有...
你當佢係朋友姐
人地未必嫁嘛~
人地係禽獸都唔一定嫁~
你唔會咁做
唔代表人地都會咁做
不過你叫佢攪清楚件事
我覺得都岩既~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-21 10:35 AM:

你當佢係朋友姐
人地未必嫁嘛~
人地係禽獸都唔一定嫁~
你唔會咁做
唔代表人地都會咁做
不過你叫佢攪清楚件事
我覺得都岩既~

攪清楚件事最重要
如果係親戚就攪笑
Originally posted by austin666 at 2006-11-21 10:56:

攪清楚件事最重要
如果係親戚就攪笑

攪到咁真係~~~~~~笑到抽筋__(~人地姐~)
如果真係第三者

1.要俾佢知你知道,不過唔好問\講到出面
2.睇吓佢的反應
3.睇返最近1個月有冇咩唔對路
4.評估吓自己係咪冇左佢唔得
5.諗清楚個男仔係咪真係咁好
6.比較一下自己同對手的實力
7.準備分手的各種事宜
8.唔分手會唔會以後都會記著呢單野,佢犯錯自己會搬番出黎講

下刪.....NNNNNNN項
基本可以先諗左上面的野先
Originally posted by austin666 at 2006-11-21 10:16:

唔一定窩

我都係咁
我有...
如果雙方都係單身既,其實都無問題,只係個男仔應該係有女朋友既情況下避忌一下,畢竟唔係兩個人出黎食餐飯咁簡單既事情嘛,如果個男仔係懂得顧及女朋友既感受,就一定唔會咁做‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
我現在的心情十分矛盾,在一起三年了,對這份感情我是十分認真,我亦不只一次對佢講我不能接受有第三者,但.......
當然,我不想我們會分手,但我真的不知道那第三者在他分心中的分量!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 出現第三者,應如何做?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。