<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 悲
返回列表 回復 發帖
某人某日留下一個message
沒想到你會這麼專情

我心想
唔靓仔
幾專情都無用!!!!!!
無女仔會鐘意~~~
你地話係唔係??

[ Last edited by cgdmzlam on 2007-2-11 at 04:49 PM ]
Originally posted by cgdmzlam at 2007-2-11 04:43 PM:
某人某日留下一個message
沒想到你會...
咁又未必既,人既樣無時無刻都在變。
個係對一個人既感情係可以好長久!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2007-2-11 04:50 PM:

咁又未必既,人既樣無時無刻都在變。
個係對一個人既感情係可以好長久!
好耐冇見la 神仔~~~~~~
專不專情跟靚不靚仔根本無關係。專情沒用?君不見人人皆言靚仔無本心!找情人也許靚仔有用,但找老公一定想要一個專情的。你說「不靚仔連情人也當不上,何來當老公?」那你就一把將天下間所有的女子都小看了,而且無視經驗的作用。我仍相許多女孩子都是蕙質蘭心的,他們從不重視靚仔本身;就算是,經過許多次「靚仔無本心」的經驗,你的專情一定是有長遠的優勢的。這僅是我個人的意見。
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-11 05:09 PM:

好耐冇見la 神仔~~~~~~
係呀!不過我又就走啦!
你傻左呀!咁大聲叫我真身
近來好嗎?
超越自己,攻其不備
Originally posted by specificness at 2007-2-11 17:12:
專不專情跟靚不靚仔根本無關係。專情...
講得好對~
不同年齡的女仔思想都有所不同
Originally posted by 能神所不能 at 2007-2-11 05:21 PM:

係呀!不過我又就走啦!
你傻左呀!咁大聲叫我真身
近來好嗎?
好好呀﹐不過……

有d 咩﹐msn 傾啦~~~

你考試都好好加油呀~~
No la, I saw a lot of pig head with a beautiful girl on the street la (In Australia). I think girls will choose depends on the guys heart~
神仔?係咪即係自由神呀?
係咪真係你呀?好掛住你呀~

咁我覺得...靚仔...搵女朋友當然係著數d ge
我唔知而家好多女仔點諗啦,下下講feel,"我都對佢無feel,點一齊呀~"
雖然唔可以話feel唔重要,但係人地一片真心,對佢專情,佢又嫌三嫌四
無人追哥時又話慘(#%$@$@@  開始有點激動...)
到佢追人,人地唔理佢呢~又話人地高鬥,調返轉話"你有寶咩"
唉~我都唔知自己講咩><
Originally posted by sakura310 at 2007-2-12 18:47:
咁我覺得...靚仔...搵女朋友當然係著數d ge
我唔知而家好多女仔點諗啦,下下講feel,"我都對佢無feel,點一齊呀~"
雖然唔可以話feel唔重要,但係人地一片真心,對佢專情,佢又嫌三嫌四
無人追哥時又話慘(#%$@$@@  開始有點激動...)
到佢追人,人地唔理佢呢~又話人地高鬥,調返轉話"你有寶咩"
唉~我都唔知自己講咩><
我知你講緊咩
所以我覺得呢d就係港女~囉~
(我指某部份)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 悲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。