<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家入黎祝福下我
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 大家入黎祝福下我

小弟入左一間新公司工作一段短日子

前一排又有新人加入, 係一個女仔

唔知什麼原因, 我竟然同佢一見如故, 好好傾

我一直都係一個好沉默既人黎, D 同事都話我好靜

但係對住個位新同事, 好自然會有話題

我真係好開心, 因為同佢相處真係好舒服, 好放鬆

當然, 佢有男朋友, 我亦冇什麼要追求佢既意思

我真係好開心, 係一種能認識到異性既知心朋友既開心

我希望可以 keep 住呢份男女間既珍貴純友誼,

希望大家都入黎祝福下我, 和分享我既喜悅~~
>>>冇什麼要追求佢既意思
咁點解post戀愛起義??????

.....是但啦, forever happy la^^
Originally posted by d228216 at 2008-5-20 10:20 PM:
>>>冇什麼要追求佢既意思
咁點解post戀愛起義??????

.....是但啦, forever happy la^^
我都知有 D post 錯區既成份

希望大家見諒, 我都係想 share 一下而已
祝福你永遠Hapi
Originally posted by escalation at 2008-5-20 10:23 PM:

我都知有 D post 錯區既成份

希望大家見諒, 我都係想 share 一下而已
戀愛起義所包括的愛甚是廣泛,由愛情親情友情以至對四川同胞之情均無任歡迎!祝福你!

以上只是我個人對戀愛起義版的解讀,希望不違版主之意願……
Originally posted by escalation at 2008-5-20 10:18 PM:

...
如果人人都可以係咁簡單就好喇
恭喜你呀
你做得好好呀
想追人就追啦..
.
.
.
.
.
.不過...問清楚有冇男朋友先喎
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by chong2002 at 2008-5-21 12:35:
想追人就追啦..
.
.
.
.
.
.不過...問清楚有冇男朋友先喎
寶娃娃 ......乜你睇啲唔睇啲咖
Originally posted by escalation at 2008-5-20 22:18:
但係對住個位新同事, 好自然會有話題

我真係好開心, 因為同佢相處真係好舒服, 好放鬆

Originally posted by escalation at 2008-5-20 10:18 PM:

Originally posted by chong2002 at 2008-5-21 12:35 PM:
想追人就追啦..
.
.
.
.
.
.不過...問清楚有冇男朋友先
Originally posted by specificness at 2008-5-20 10:32 PM:

戀愛起義所包括的愛甚是廣泛,由...
I don't think 愛情親情友情 count as

anyway, it's good to have a opposite sex friend because usually you'll find that you can have other topics to talk about with friends like that
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家入黎祝福下我

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。