<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【豬蛙蛙戀愛起義】(不定期更新)
返回列表 回復 發帖

【豬蛙蛙戀愛起義】(不定期更新)

toro (蛙蛙)
歡迎光臨!今日係我哋呢區第一日開張,開呢個版嘅目的係比大家有個地方傾吓有關感情問題,同埋分享吓愛情方面嘅心得。差d唔記得自我介紹,我叫Toro,大家又可以叫我蛙仔,咁【豬蛙蛙】嘅[豬]又係邊個呢?係我另一位靚女拍檔Trista,但係由於佢最近忙少少,所以暫時由小弟招呼住大家為先,阿豬豬番嚟嘅時候大家就可以問下佢女孩子嘅意見喇!好!今日新開張,想同大家討論下一個話題:究竟我哋响愛情上係咪可以做到絕對嘅尊一呢?有無試過明明自己有男/女朋友,但係又對第二個人有心動嘅感覺呢?最後你又有無付諸實行呢?我自己就唔多信有絕對尊一嘅,爭就爭在你有無行動咁解嘅啫!好!請各位發表!

trista_cheong(豬)

唔好意思﹐小女子依家先上黎…身為版主ge 我真係唔盡責﹐要各位brothers 等咁耐唔好意思~~
等我自我介紹先啦! 我叫做trista ﹐仲係學生妹一名﹐因為準備緊考畢業試﹐所以有時會上唔到黎…
其實我同TORO一齊成立呢個版除o左希望可以同你o地互相交流關於愛情方面ge 疑難﹐心得之外﹐我仲好想解答到一d 問題﹐因為我知各位brothers有時會估唔透女仔ge 心思
有時我真係會覺得男女之間好似係唔同星球ge 人咁~~同時亦都希望sisters 可以明白o下關於男仔ge 心理…總之就互相交流la~~

希望大家有咩想講或者想問就發表出黎~ :cool::cool:一齊玩﹐一齊創造個和諧ge 傾談環境~

[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-28 at 01:27 PM ]
我花心架~~ 成日呢頭拍緊拖, 個頭又同第個女仔有曖昧關係. 成日換畫
其實我係一個幾花FIT既人,但係比我搵到我鐘意既女仔,
一齊左之後,我一定會收心養性,唔會出去WET,
E樣係我做人既原則,又係對女既態度,我做得既野
佢都有自由去做,但我唔去做既野,我係唔會比佢做既
我抽煙既,我會比佢抽,唔會咁自私既
又就好似出夜街咁,佢有問我比唔比佢出,驚我嬲
但我同佢講,你點玩都得,你G我唔鐘意D咩嫁啦
唔好飲醉酒就得喇,如果大左既就打比我啦
SO我D朋友都問我Y對佢咁自由,我話咁樣可以比大家有更多空間
唔係既話,就好容易悶,之後就散....
對第個人有曖昧感覺都會有,但係好簡單
你要G你自己做緊D咩,有時你可能係可憐佢
同情佢....但未必係LIKE佢,你令到自己明白
你要知道曖昧朋友其實係另一個親密既朋友,而佢個名叫做--------知己呀!!!
我就未拍過拖
但我都忍為人係冇可能長期專一的~~
點都會有少少花心~~
問題係多定少姐^^"
Originally posted by dexter at 2005-4-26 08:48 PM:
我花心架~~ 成日呢頭拍緊拖, 個頭又同第個女仔有曖昧關係. 成日換畫
咁你又接唔接受到你嘅女友一樣係咁?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-26 08:52 PM:
其實我係一個幾花FIT既人,但係比我搵 ...
咁你都唔算係花fit,花fit係有女都仲四圍攪
我自問好係專一,
同女朋友一齊左3年幾,
試過有一次同女朋友行街, 見到對面有個女孩子, 對望左2次, 好有一見鍾情feel, 好有心動既感覺, 個感覺好深刻, 我唔排除如果女朋友唔響度我會忍唔住走埋去,
但係理智話俾我聽, 我而家既女朋友已經係好到無人有, 我無必要去找尋另一個
所以花fit與否, 係可以控制的, 睇你自唔自律罷了

自此, 每當朋友想見異思遷(因為樣)時, 我就會講個比喻佢地聽, 「當你車房只可以泊一架車, 而你已經有一架Ben屎既時候, 你點解要去搵架波子番來? 」
但如果你揸緊的是TOYOTA...咁梗係....
Originally posted by crap at 2005-4-26 10:29 PM:
我自問好係專一,
同女朋友一齊左3年 ...
你個車房嘅比喻幾得意,我同你嘅睇法己幾乎一樣,所以其實尊一同花心可能只係有行動同無行動嘅分別。
Originally posted by toro at 2005-4-27 12:37 AM:

你個車房嘅比喻幾得意,我同你嘅睇法己幾乎一樣,所以其實尊一同花心可能只係有行動同無行動嘅分別。
咁就好喇, 快d加我分啦!

....
其實係嫁, 好多花心人都只係唔自律, 無論佢地係主動/ 被動, 只要意志堅定, 人人都可以長跑, 不過大前題當然係對方適合自己啦
Originally posted by crap at 2005-4-26 10:49 PM:

咁就好喇, 快d加我分啦!:lol ...
官官相衛會惹人閒話嗰噃!但係你有無試過瞞住女友同其他女仔有交往呢?(瞞得佢就實係要「有古惑」嗰隻啦)唔一定要而家個女友,之前嗰d都得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【豬蛙蛙戀愛起義】(不定期更新)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。