<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 此情難再
返回列表 回復 發帖

此情難再

如果有一日,你有個朋友話比你G,你既初戀情人,去做左雞,你會點呀??
本身你地感情好好既,但因為一d事,你要放棄個女仔,但其實你仲like佢既,
而個女仔因愛成恨,你唔想佢做既野,佢樣樣都做出黎,咁你會點呢???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-27 03:05 AM:
如果有一日,你有個朋友話比你G,你既初 ...
會搵番佢,問下佢想點先,如果勸唔到我可能會由得佢…
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-27 03:05 AM:
好 moviie feel
我會叫 E 個人唔好作賤先
睇下會唔會醒悟, 同我有無緣
Originally posted by toro at 2005-4-27 03:10:

會搵番佢,問下佢想點先,如果勸唔到我可能會由得佢…
咁你會想點?會唔會同佢一齊返先???唔通你真係咁忍心睇住佢咁樣??

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-4-27 at 04:29 AM ]
Originally posted by Rika at 2005-4-27 03:46:

好 moviie feel
我會叫 E 個人唔好作賤先
睇下會唔會醒悟, 同我有無緣
係呀,有d似拍戲!!!
咁你咪即係話佢唔醒覺就冇緣呀?
咁如果佢要你同返佢一齊先唔做呢??咁又點??

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-4-27 at 04:30 AM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-27 03:58 AM:

係呀,有d似拍戲!!!
咁你咪即係話佢唔醒覺就冇緣呀?
咁如果佢要你同返佢一齊先唔做呢??咁又點??
如果佢話同我一齊先唔做, 唔作賤, 咁正明佢係唔會醒悟
威迫利誘下我唔會答應任何條件
只有忍痛
終有一日佢會醒悟
Pay her a visit and pay for her service
Originally posted by Rika at 2005-4-27 04:37:
如果佢話同我一齊先唔做, 唔作賤, 咁正明佢係唔會醒悟
威迫利誘下我唔會答應任何條件
只有忍痛
終有一日佢會醒悟
咁你會點樣令佢覺悟??
忍痛!!你真係會做到咁絕!?
Originally posted by johnwu at 2005-4-27 09:01:
Pay her a visit and pay for her service
但係你巳經hurt到佢好慘....你仲咁做,佢可能會自殺都唔定
好難講ga 喎﹐我認為要睇情況…
咁要睇o下個女仔係咪有咩難言之隱…
可能就係呢d 原因令到佢要從事呢種行業…
我反而覺得如果同o左你一齊之後真係可以轉呢行ge 話﹐又何妨呢

最緊要你唔會覺得佢dirty je!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 此情難再

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。