<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講下你最深刻既一段情~~~
返回列表 回復 發帖

講下你最深刻既一段情~~~

先share 我既先la

其實我係未拍過拖ga
不過就曾經鍾意過一個舊同學
當時係0係一個小學同學既gathering見番
之後我同個女仔有keep住contact
有時仲會單對單出街tim
我對佢既好感源於志趣相投
我知道佢對我都有好感既
之後會考result出左,佢可以唔駛考 a level 就可以直去大學
而我就勉強地讀上 a level
到 a level 既result出左,強差人意
由於自覺攀高不起, 最終我冇同佢表白
仲特登contact少好多
我好後悔冇去嘗試爭取自己想要既野

大家lei??
Originally posted by haha2004 at 2005-4-28 08:01 AM:
先share 我既先la

其實我係未 ...
我好後悔冇去嘗試爭取自己想要既野..
呢句好同意...不過都可以話係自己囉黎衰既...唉
其實你唔應該減少contact...起碼我唔會咁做, 我會等到自己克服到自己既心理關口先同佢表白...
算吧, 人總會有無數後悔的時候 ...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
加油呀haha2004 同 JCer …我覺得你o地試o下表白好過唔試…試o左就有機會﹐唔試真係完全冇機會~~

雖然可能被人拒絕…但係絕對唔會後悔!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-28 11:24 PM:
加油呀haha2004 同 JCer …我覺得你o地試o下表白好過唔試…試o左就有機會﹐唔試真係完全冇機會~~
追女仔至理明言
我都好後悔冇去嘗試爭取自己想要既野....

我同我第一個女朋友一齊過4次...
次次分開之後都有keep contact.....
到最後一次分手之後...我地名自名同左令一個人一齊
但係我一直都仲鍾意佢既....我知佢都係(因為佢表妹有話我知)
但係就冇一齊到...
跟住到我同個個令一個因為知自己仲係好鍾意而佢分手之後....同佢contact多番好多...
仲會講下以前d野...跟住過多一陣我唔知點解答應左令一個人(2)同左佢一齊..
一齊左兩三個星期到..以為自己可以忘記佢啦..
但係最後自己都係呃唔到自己....仲係好掛住好鍾意以前個個...
但冇講出口....家下女朋友都係唔知....

有冇人可以教下我應該點做....為lee件事我灰左好耐....
><.....我到低應該同番以前個個一齊呀...
定係一直呃住家下個個lee件事continue同佢一齊呢...
Originally posted by westshing at 2005-4-29 12:05 AM:
我都好後悔冇去嘗試爭取自己想要既野.. ...
我一向反對炒冷飯,一定無好結果,勸你同佢做番朋友算數。否則可能到頭來得個吉,你兩個如果無問題嘅根本唔會拉扯咁多次都係分手。(純屬主觀意見)
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-28 11:24 PM:

5,6年前的事了...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by toro at 2005-4-29 12:14 AM:

我一向反對炒冷飯,一定無好結果,勸你 ...
我同佢分手次次都係大家覺得付出既時間小...
但查實係因為我又要成日練波....佢又成日同佢d朋友出街...
所謂搞到一齊既時間小d咁...但一個星期點都有一兩日
未開始,己終結,但纏繞我17年!
才下眉頭,卻上心頭!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
一個星期有一兩日都ok lar~

問題係你想唔想同佢一齊je
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講下你最深刻既一段情~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。