<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你地會唔會介意你女朋友著得性感?
返回列表 回復 發帖

你地會唔會介意你女朋友著得性感?

你地會唔會限制佢既衣著架???
而你地有咩衫唔俾佢著?
驚俾其他人睇蝕?
Originally posted by michael86 at 2005-4-29 12:21 PM:
你地會唔會限制佢既衣著架???
而你地有咩衫唔俾佢著?
驚俾其他人睇蝕?
會!
太少布既唔俾囉!
因為我係呢方面都幾小器!
係屋企同我一齊就俾!哈哈!
不過好彩就算佢夏天著背心,都係著得好健康果隻!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
我又憑歌寄意

《我的麻煩男友》 容祖兒
無聊初夏 在夜靜用ICQ漫談
何事你卻要指責應好好地善用暑假
你的心常害怕  害怕我犯錯嗎 陌生人伴我談天可以嗎

炎炎初夏 用盡力量將纖腰收窄
期望我這個暑假將好身段暴露一下
你高呼這樣不雅 低胸衫如何怪誕
要穿得像阿拉伯才稱讚

麻煩男友誰人沒有 要每刻緊捉著我手
男朋友愛皺眉頭 像哈吧狗拖著我走
我的心偷偷慶幸 你將我著緊
被你管束一世也不夠

爬上跑下 做盡運動將脂肪驅散
期望到這個暑假於沙灘上耀目一下
你天生這樣古板 三點式如何怎揀
要穿得像紮方值得讚

麻煩男友誰人沒有 要每刻緊捉著我手
男朋友愛皺眉頭 像哈吧狗拖著我走
#但我知這位惡伴 愛得我極深 我甘心的帶上手扣
Originally posted by pyliu at 2005-4-29 08:24 PM:

會!
太少布既唔俾囉!
因為我係呢方面都幾小器!
係屋企同我一齊就俾!哈哈!
不過好彩就算佢夏天著背心,都係著得好健康果隻!
我連背心都唔俾佢著.............
A: of course la

in home - 一定要著,唔洗帶爸
街 - 條裙/褲唔可以高過膝頭,帶爸
Originally posted by michael86 at 2005-4-29 20:32:

背心 is  ok ga
not so sex is ok
Originally posted by 月月鳥 at 2005-4-29 08:43 PM:
A: of course la

in home - 一定要著,唔洗帶爸
街 - 條裙/褲唔可以高過膝頭,帶爸
我都係
自己睇就佢唔着都得,佢出街被人眼望望我會打人
Originally posted by toro at 2005-4-29 10:43 PM:
自己睇就佢唔着都得,佢出街被人眼望望我會打人
我同佢講"因為我成日都望d著得少衫既女仔,所以知道好多男仔都好似我咁,所以妳唔准著咁少衫"
Originally posted by michael86 at 2005-4-29 12:32 PM:
太小既背心我都唔俾!
會有一定闊度既!佢著得好健康,所以我都接受到!
佢同我係屋企就會著吊帶,出去就佢自己都唔會著!

[ Last edited by pyliu on 2005-4-29 at 02:54 PM ]
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你地會唔會介意你女朋友著得性感?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。