<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 搭訕識女仔角色扮演遊戲[trista+]
返回列表 回復 發帖

搭訕識女仔角色扮演遊戲[trista+]

早嗰輪有條友仔,走入嚟我鋪頭想識我女同事(我做零售,當時得我同事一個人),條友仔兩手fing fing就走入去作出下列嘅對話:
佢:你今晚得唔得閒?
同事a:唔得。
佢:咁幾時得?
同事a:唔知。
佢:咁我有乜辦法知?
同事a:無。
然後條友就死死地氣收檔番歸,事後我同事同我講番,話佢咁就想識女仔一d誠意都無,采佢都傻,之後條友成日响我鋪頭門口行嚟行去,下下好似d咸濕阿伯咁[莊]入嚟。唉…人就經已唔靚仔ga啦!(佢被我哋發現左佢响附近番工,個樣[黃]左)識女仔又無耐性又無心思又無誠意!點得ga?起碼都連續幾日帶d小禮物,糖又好,小玩意又好,一支半支花都好(唔一定要貴嘢),等人認得你先約人吖!
各位兄弟你哋如果遇到同一個情況又會點做?有無d必殺技大家可以交流下呢?

[ Last edited by trista_cheong on 2005-5-1 at 07:05 PM ]
Originally posted by toro at 2005-4-29 11:20 PM:
早嗰輪有條友仔,走入嚟我鋪頭想識我女同 ...
無...
咁你咪好爽, 日日都對住個靚女
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-4-29 11:27 PM:

無...
咁你咪好爽, 日日都對住個靚女
龍肉都無味
我都無絕招(必殺技)...
但會唔會應每日去你地間SHOP係野再同個女搭訕...開左個頭先會唔會有發展機會大D...
你一開波就走埋去話識人...除非你靚仔...如果唔係根本會有女肯SO你...對嗎/..??
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-29 11:53 PM:
我都無絕招(必殺技)...
但會唔會應 ...
肯定係,有可能佢認為自己靚仔卦
我.........
我會叫佢落吧飲野囉
我以前成日落吧識女仔嫁,
或者識親D女仔都叫佢地落吧既
佢地通常都同我一齊落去嫁喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-30 12:05 AM:
我.........
我會叫佢落吧飲野囉
我以前成日落吧識女仔嫁,
或者識親D女仔都叫佢地落吧既
佢地通常都同我一齊落去嫁喎
一嚟就約?通常都肯去?難道…你係傳說之中嘅…靚仔?
Originally posted by toro at 2005-4-29 11:31 PM:

龍肉都無味
咁返工都開心D呀, 好過係咁對D男人
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-4-30 12:12 AM:

咁返工都開心D呀, 好過係咁對D男人
我鋪頭一男三女,佢地根本無當我係仔,成日露股「喇」,衛生巾又四圍放!
Originally posted by toro at 2005-4-30 00:10:
一嚟就約?通常都肯去?難道…你係傳說之中嘅…靚仔?
咁就緊係唔係一黎就約啦,同佢吹下水先啦,
之後咪約佢放工飲野囉,我都唔係靚仔,一定要係靚仔先可以一約就肯去嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 搭訕識女仔角色扮演遊戲[trista+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。