<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無人試過追返前女友 OR 分手後又一齊返?
返回列表 回復 發帖

有無人試過追返前女友 OR 分手後又一齊返?

本人其實同現任女友經常鬧架
我想試下同佢分開下
但唔知會唔會後悔
如果後悔咪要追返佢囉

各位有咩高見?
Originally posted by Rika at 2005-5-2 03:18 AM:
本人其實同現任女友經常鬧架
我想試下同佢分開下
但唔知會唔會後悔
如果後悔咪要追返佢囉

各位有咩高見?
我同你一樣都成日同佢鬧交....
但講真冇得"試下"架wor...
"試"左就冇得後悔架la...
我有呀...不過我諗你都係唔好咁做....
再一齊番個feel差好多嫁...會好易再分手...
同你保唔保證佢分左手仲鍾意你先...
千其唔好,通常係你失去左之後
你先會發覺原來自己曾經擁有.....
唔好try呀.........
愛情都唔係你try我我try你架..
有咩就不如講清楚...
我同我女朋友都係因為有咩唔like就講..先可以一齊梗耐~~
唔好因愛成恨呀,,...愛情冇保險架?
後悔係用咩都買唔返架...三思~~~~~~~
Originally posted by michael86 at 2005-5-2 03:20 AM:

我同你一樣都成日同佢鬧交....
但講真冇得"試下"架wor...
"試"左就冇得後悔架la...
我同佢長期鬧架
長期灰到爆
我估就算唔一齊返, 都唔會太後悔
我預左好難遇返第個索日本妹
係咪索得, D性格都有問題架
Originally posted by kissball at 2005-5-2 03:38 AM:
唔好try呀.........
愛情都唔係你try...
我明
佢成日用分手大我
大到我好灰
Originally posted by pighinging at 2005-5-2 03:35 AM:
千其唔好,通常係你失去左之後
你先會發覺原來自己曾經擁有.....
驚E樣
Originally posted by westshing at 2005-5-2 03:28 AM:
我有呀...不過我諗你都係唔好咁做....
再一齊番個feel差好多嫁...會好易再分手...
同你保唔保證佢分左手仲鍾意你先...
我都唔知分手後會點

你介唔介意分享下你個成功個案呢?
我覺得要睇你自己有幾鍾意同愛佢~~~

我就試過追返Ex gf....結果一樣係分開~~~~
〥愛情使人忘記時間〥時間也使人忘記愛情〥寒天飲雪水~點滴在心頭〥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無人試過追返前女友 OR 分手後又一齊返?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。