<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 大家最勁試過追左一個女仔幾耐?[trista+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 大家最勁試過追左一個女仔幾耐?[trista+]

追左幾耐?
期間做過d咩?
最後成功左定放棄?
事後覺得值得嗎?

[ Last edited by trista_cheong on 2005-5-1 at 11:05 PM ]
唔好意思, 冇野可以分享 =.="
追左幾耐?  = 1年
期間做過d咩? = icq識...1年間頭半年icq尾半年phone...
最後成功左定放棄? = 成功直至現在6年
事後覺得值得嗎? = 值得
係處重要李加欣咁正就值...
如果唔係六日都多...
多謝支持娛樂滿紛
追左幾耐?  3個月
期間做過d咩?摺d佢like的野eg花,星
最後成功左定放棄?成功
事後覺得值得嗎?值,摺到手指都爛
追左幾耐? 識左 9日, 唔知有無追佢
期間做過d咩? 佢去睇我打波
最後成功左定放棄? 成功一齊左一星期
事後覺得值得嗎? 值, 佢係台灣人, 試左
追得最耐我既初戀囉,都幾值得嫁
都8-9年前,鐘意佢又唔敢同佢表白(通左天)
,又驚自己會衰,不過都有同佢傾下電話,出下街咁啦
過左幾個月先向佢表白(暑假)佢話對我冇咩好感,
咁我放棄啦,搵果個啦,過左個零月,佢見我同第d女仔玩
佢就罵d女仔點解同我玩得埋,我同D女仔都R哂頭,都唔知咩事佢咁火
之後個fd同我講話佢唔知點解鍾意左我.......最後咁就一齊左......死未

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-5-1 at 10:39 PM ]
4年.失敗"
Originally posted by 心冷之戀*行 at 2005-5-1 10:40 PM:
4年.失敗"
你等佢追你等左4年呀?
你有無追呀? 追得好求其呀?
其實追一年追唔到, 之後三年放棄得啦
Originally posted by Asurada129 at 2005-5-1 10:11 PM:
追左幾耐?  = 1年
...
嘩……… Asurada兄……好有毅力………
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 大家最勁試過追左一個女仔幾耐?[trista+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。