<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 被飛傷唔傷??[toro+]
返回列表 回復 發帖

被飛傷唔傷??[toro+]

我覺得幾~~導致我幾次唔敢同人拍拖........

[ Last edited by toro on 2005-5-3 at 01:35 AM ]
以下係我係【女仕專區】既Post,

我條仔係識睇風水八字既!
佢成日都會講,人生係要經過好多事先會張大,
不論好事壞事,不論得失,
你可能得到朋友,得到金錢,
可能失去人格,失去自由,
但係點都好,呢D經歷就組成一個你既人生,
呢個人生係你既,冇一個人會有你既人生!
我係【女仕專區】另一Post,

如果我請你係我公司做,做一年,
簽約一年講明,
一月到十一月都係得學師,二千蚊一個月,
但係到十二月我出一百萬比你,
重比你做訓練經理,
咁呢一年約你簽唔簽!?

同樣:
如果個天要你受苦七十年,
但係最後二十年你好有人生經驗、好有錢、好有活力(三十歲一樣既身體)、有好多真心朋友、有好多服你既朋友、有好多以你為偶像既年青人、有一個好年青好靚既另一半、一個開心既家庭!
咁你覺得點!?

唔好睇現在,要睇未來!
你自己都係,
一兩次被飛,
可能令你明白自己既缺點呢!

希望幫到你!
Originally posted by Lincoln at 2005-5-2 11:47 PM:
以下係我係【女仕專區】既Post,

我...
華姐…咩叫張大呀?
Originally posted by toro at 2005-5-2 11:51 PM:

華姐…咩叫張大呀?
呀..........!
寫錯字呀........!
講得好~lincoln~
我都咁覺得~
失戀每一個人都會經過~
最重要既係點樣從跌倒再爬番起身
Originally posted by iouiouluxury13 at 2005-5-2 11:54 PM:
講得好~lincoln~
我都咁覺得~
失戀每一個人都會經過~
最重要既係點樣從跌倒再爬番起身
多謝!
不過......
我係Christy呀!
Originally posted by yeahchan at 2005-5-2 11:42 PM:
被飛傷唔傷
視乎情況
係第三者的話都幾傷
好似被人搶野咁
Originally posted by Rika at 2005-5-2 11:57 PM:

被飛傷唔傷
視乎情況
係第三者的話都幾傷
好似被人搶野咁
就係咁~~
Originally posted by yeahchan at 2005-5-2 11:42 PM:
非常同意..我一次飛人,一次比人飛
但係我飛人果傷好多,叉D死
比人飛只係左七日七夜
喜歡的人都唔....唉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 被飛傷唔傷??[toro+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。