<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 將自己既缺點諗晒出黎啦!!! [積極回應者+5]
返回列表 回復 發帖

將自己既缺點諗晒出黎啦!!! [積極回應者+5]

將自己既缺點諗晒出黎!

[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-11 at 09:20 PM ]
冇優點算唔算??
有圖共享,正野齊放!!!
你講一講先啦
我條女講我D缺點講到一晚
太多, 不能盡錄

[ Last edited by Rika on 2005-5-11 at 01:04 AM ]
缺點1: 唔同佢食日本菜或意大利菜
缺點2: 唔返學
缺點3: 食完飯唔洗野
缺點4: 食面
缺點5: 大食又唔識飽又唔識肥
缺點6: 唔夠飲得
缺點7: 太多女溝我
缺點8: 唔識 say NO
缺點9: weekend訓到15個鐘
缺點10: 唔識講日文
缺點11: 出街唔拖手
缺點12: 唔愛佢
缺點13: 上次去完Melbourne今次又係
缺點14: 上次去完Sydney今次又係
缺點15: 去東京Disney玩左10個鐘就想走, 都未關門
缺點16: 佢煮D日本野我唔識幫手
缺點17: 成日講廣東話
缺點18: 遲到
缺點19: 唔記得乜乜日
缺點20: 我前女友太靚

[ Last edited by Rika on 2005-5-11 at 12:46 AM ]
缺點21: 唱K要一首日文一首廣東話, 我無咁做
缺點22: 又唔買野又要行街
缺點23: 我D港產片無日本字幕
缺點24: 成日打機
缺點25: 成日上網
缺點26: 成日要佢買日本雜誌
缺點27: 同朋友講笑唔解釋佢聽
缺點28: 解釋左又唔好笑
缺點29: 睇AV
缺點30: 一路睇一路叫佢解釋
Originally posted by sodennis at 2005-5-10 11:32 PM:
將自己既缺點諗晒出黎!
我覺得我好似中左計咁喎
我都講左30個, 你都仲未有表態喎
Originally posted by Rika at 2005-5-11 01:03 AM:
缺點29: 睇AV
缺點30: 一路睇一路叫佢解釋
Wa!  I want to have that experience too!!!
You''re so lucky!
缺點 :

1: 太自我主義   
2: 極端
3: 情緒大起大落
4: 三分鐘熱度
5: 頑固
6: 冷漠
7: 對身邊事物.漠不關心
8: 又煙又酒 (煙已成功介除)
9: 太愛睡
10: 欠缺時間觀念,經常遲到.
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
我個人好多缺點
外貌就唔靚仔唔型仔
但係我都幾關心人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 將自己既缺點諗晒出黎啦!!! [積極回應者+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。