<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 情人/朋友/知記?
返回列表 回復 發帖

情人/朋友/知記?

如果一個女仔講明唔鐘意你, 又講明當你係好好明友.  但自問如果朋友又唔會做太多朋友唔會做的野.  咁大家覺得重有無得發展?還是個女仔因為覺得有人對佢好(好過一般朋友)所以KEEP 住做朋友?
你接唔接受到呢一種關係?BTW, 你都要開始找一個新的對象, 同埋話定佢知, 你有女友的時候你一定會放女友在首位, 叫佢有定心理準備, 佢又得唔得呢?
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
同我一樣
辦無事la~~~你個situation同我一樣,但我吾爭氣,最後朋友也做不成..........
兄弟努力ar~~~~~
Originally posted by research2005010 at 2005-8-4 08:34 PM:
你接唔接受到呢一種關係?BTW, 你都要開始找一個新的對象, 同埋話定佢知, 你有女友的時候你一定會放女友在首位, 叫佢有定心理準備, 佢又得唔得呢?
我覺得好似過左"表白"個個階段先表白,所以衰左.... 所以無計呵.. 佢?我覺得佢真係無所謂咁架..所以都.....
Originally posted by lwttat at 2005-8-4 09:58 PM:
辦無事la~~~你個situation同我一樣,但我吾爭氣,最後朋友也做不成..........
兄弟努力ar~~~~~
但做朋友好似唔知點咁..好似比人利用緊咩..
我都係咁...最憎呢種關係!
Originally posted by miffionaa at 2005-8-4 08:26 PM:
如果一個女仔講明唔鐘意你, 又講明當你係好好明友.  但自問如果朋友又唔會做太多朋友唔會做的野.  咁大家覺得重有無得發展?還是個女仔因為覺得有人對佢好(好過一般朋友)所以KEEP 住做朋友?
bro, get 唔到你個 point. 你話做太多朋友唔會做的野. 要睇下喺乜. 重有要睇下當時乜環境. 如果唔知, 好難講重有冇機會.
唔喺所有人拍唔成拖就冇朋友做, 加上又未開始拍拖, 冇一定需要改變對你關係. 單睇keep住做朋友, 好難代表什麼.
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-8-5 08:43 AM:

bro, get 唔到你個 point. 你話做...
好多架...最明顯就係自己好唔順路, 都會次次送佢翻屋企/接佢 (唔係深夜). 日日同佢講好多同好耐電話 etc.

[ Last edited by miffionaa on 2005-8-9 at 12:16 AM ]
Originally posted by miffionaa at 2005-8-5 12:28 AM:

但做朋友好似唔知點咁..好似比人利用緊咩..
睇你自己有幾鍾意,好鍾意的話,邊有可能甘冷靜去計較甘多
既然你有疑問,係米比人搵緊笨,呢個moment,我相信你都已經吾係甘愛拉,早d收手,搵個啱自己既

回應返個topic,甘我覺得其實男男女女,都有好多呢種,真係覺得你吾啱佢,但係佢又真係吾想無左個朋友,或者有d真係為左留定個後備係度,但係我諗吾會全部都係既;傾好耐電話,城市人成日都會,甘我有時同我d男仔fd(我係男既)傾親都1,2個鐘,甘點算?吾通我係gay,吾好掛;至於送佢返屋企,甘講拉,今時今日大部份男仔,為左表示自己man既一面,好鍾意玩風度,久而久之大部份女仔又已經覺得,男仔送女仔返屋企係應該既,米變成你所講既情況,或者佢本身無任何意思,只係覺得你係應份既,而你又剛好繼續表現你既男仕風度;你仲有無多少少其他例子舉一下出黎,甘樣或者會清楚d

[ Last edited by 藍 on 2005-8-10 at 12:39 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 情人/朋友/知記?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。