<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔扮傻!有乜可能??
返回列表 回復 發帖

女仔扮傻!有乜可能??

女仔扮傻!有乜可能??
乜野情況下?
成日都見wo = =
偷完食番黎比男朋友發現左咪扮傻囉:cool:
D女仔好多都係咁,
做d野可能好onX,
但係呢d叫面朦心''正''
Originally posted by 月月鳥 at 2005-12-29 21:41:
D女仔好多都係咁,
做d野可能好onX,
但係呢d叫面朦心''正''
agree~~~
女仔同男仔唔同,有好多嘢收埋喺心面咖咋...........表面好蠢、其實分分鐘精過你同我~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-30 04:48 PM:

agree~~~
女仔同男仔唔同,有好多嘢收埋喺心面咖咋...........表面好蠢、其實分分鐘精過你同我~
係呀~~所以佢地好識留住個男人
Originally posted by jyeung1 at 2005-12-29 18:46:
女仔扮傻!有乜可能??
是就男性傳統『女子無才便是德』的心理!  好多醒目的女子都會咁,因為男子在傳統以上所講的心理與及中國父權社會以男性主導的影響下,男性為主女性從屬的心理仍留在男性心內。 所以若果女性比男性優勝,男的會無面。結果女性如果喜歡那男性,會因為以上所講的原因而嚇怕男性。所以如果懂得扮,那女性會相當受歡迎。 但要知,因為忍得太利害,如果那男性太笨的話,她發起威來就不得了!
Originally posted by 月月鳥 at 2005-12-30 10:06 PM:

係呀~~所以佢地好識留住個男人
個個男仔黎黎去去需要既野都差唔多,咁簡單,D女仔實知啦

[ Last edited by Rika on 2006-1-2 at 03:01 AM ]
Originally posted by 機密 at 2005-12-31 11:50 AM:

是就男性傳統『女子無才便是德』的...
唉,佢識扮傻姐,但我唔係真係傻既
其實有時我知佢係扮傻黎等我有面之類
叫佢唔需要咁,佢都好自願咁照扮
諗落都幾無奈
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔扮傻!有乜可能??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。