<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » To: d 叔叔
返回列表 回復 發帖

To: d 叔叔

你d相影得好靚好清呀你有無執過d相呀?
同埋想問吓你有無影到柏芝d funtion相呀,可以post出來嗎?
thank you
Originally posted by lsabella at 2006-9-5 11:29 PM:
同埋想問吓你有無影到柏芝d funtion相呀,可以post出來嗎?
thank you
積分 0
發帖 1
注冊 2006-8-31

Originally posted by lsabella at 2006-9-5 11:29 PM:
thank you
你過獎啦!  依度太把人post靚相嫁.

d相全部有執, 光暗, 色彩飽和, 平白, 再 crop, 太清就blur返d光位, 唔夠就加 sharp.

柏芝影過一次但太遠唔得.
請 move 去港男區

[ Last edited by d228216 on 2006-9-6 at 12:35 AM ]
你部1D影d相影得好很靚好很清呀你有無執過d相呀?
同埋想問吓你有無影到Stephy d funtion相呀,可以post出來嗎?
thank you

[ Last edited by ckyckk on 2006-9-6 at 12:11 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2006-9-6 12:09 AM:
你部1D影d相影得好很靚好很清呀你有無...
我部只係5D................
d相全部有執, 光暗, 色彩飽和, 平白, 再 crop, 太清就blur返d光位, 唔夠就加 sharp.
Stephy影過一次@
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=117689

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... b6c1&download=1
你d相影得好靚好清呀你有無執過Kathy呀?
同埋想問吓你有無影到阿嬌d 換......季相呀,可以post出來嗎?
thank you
想問問點樣可以執相?
Photoshop CS2?
難唔難執?
可以教下我嗎?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-9-6 12:23 AM:
你d相影得好靚好清呀你有無執過Kathy呀?
同埋想問吓你有無影到阿嬌d 換......季相呀,可以post出來嗎?
thank you
Originally posted by piyo8088 at 2006-9-6 12:27 AM:
想問問點樣可以執相?
Photoshop CS2?
難唔難執?
可以教下我嗎?
先用 Canon Digital photo professional 較光暗, 色彩飽和, 平白, 再轉過去 photoshop5.5 crop 同 tone colour.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » To: d 叔叔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。