<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤
返回列表 回復 發帖

M記黃色星星薯餅T恤

今日去M記,見到D女著住件T恤。排隊時前面見到有個師奶,有個四眼妹(15-16歲)招呼,個師奶好煩問好多野。點知個四眼妹一拿起野,佢件闊袖T恤就令佢D格肋底毛(好密)及個淺藍BRA露晒出來,成5次,睇到佢對波都幾大,起碼有32﹗

跟住就特登再排隊,搵個最靚的15-16妹然後排隊,仲特登煩下佢,足足睇左佢個格肋底(無毛)及個黑色BRA 4次﹗不過可惜佢就無波,可能得29-30﹗

唔知大家有無同樣經歷?
32 真係好"大"吓
小兄弟你知唔知CUP 先係大小之分呀?

胸罩的尺碼就是表示胸罩的大小的表示方式,根據製造商的不同,標準也不同。目前較常見的採用數字加字母的表示方式。

數字代表下胸圍,成人胸罩一般由65厘米作為最小尺碼,以每5厘米來區分一個尺碼,最大到90號。英制國家則一般採用下胸圍的英寸值加4作為號碼,由30號開始,每2英寸(約等於5厘米)來區分一個尺碼,最大到40號。

字母代表胸圍與下胸圍之差,差值越大代表胸罩的形狀越突起,因此又稱為罩杯號。以1英寸(約等於2.5厘米)為一個尺碼單位,3英寸(8厘米)為AA罩杯,4英寸(10厘米)為A罩杯,由小到大依序是AAA-AA-A-B-C-D-DD-E-F-FF-G-GG-H-J。

例如:70B/32B代表下胸圍是70厘米/28英寸,胸圍是83厘米/33英寸。

[ Last edited by chong2002 on 2006-10-13 at 10:16 PM ]
大小都唔緊要啦﹗

大家去多d M記睇最正條女D BRA啦(希望有女唔戴BRA 啦﹗)
唔怪得係M記成日要排甘耐隊,原來D人.....
Originally posted by benson00 at 2006-10-14 08:05 AM:
唔怪得係M記成日要排甘耐隊,原來D人.....
香港咸濕仔多
我都係其中一個
不過我唔會咁賤
今日下午又睇多件樣子好甜,白色BRA,不過應該對波同阿SA差唔多細﹗
有無人介紹下邊間M記有正女,等我地可以..........
Originally posted by SCM at 2006-10-14 04:11 PM:

香港咸濕仔多
我都係其中一個
不過我唔會咁賤
Originally posted by cyt34 at 2006-10-14 07:39 AM:
大小都唔緊要啦﹗

大家去多d M記睇最正條女D BRA啦(希望有女唔戴BRA 啦﹗)
咁容易比你搵到
係呀,有D女好似知,有背心打底。不過兩日有三條女的BRA睇,都好正﹗
Originally posted by 月月鳥 at 2006-10-14 07:17 PM:

咁容易比你搵到
等我得閒又走去M記"幫襯"下先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。