<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]當你地d friends露點時,你會點樣做?
返回列表 回復 發帖

[討論]當你地d friends露點時,你會點樣做?

記得有一次
我同三個女仔friends
一齊去私人游泳池游水

佢地果果著三點式
身材都ok啦
本來都無問題姐
可能淨係曬太陽

但佢地竟然落水
仲要游水時好大動作
攪到春光炸現
又突點

某一時
其中有一個人先上水
敢我又坐係旁邊管財物
點知依個時候
發現依個女仔friend露左點添

當時果女仔無留意
而我望左幾眼後
都幾尷尬
一方面睇到我扯曬旗
另一方面見到個friend突點
又唔好意思唔提佢

結果呢.....
都係跳落水
通知另一個女仔friend 提返果個人
而果個人知道後
都好鬼尷尬

[ Last edited by coolala2005 on 2006-12-7 at 12:44 AM ]
突點之嘛,又唔係露點,好平常咋噃..........
咪咁大驚小怪啦,男人大方d,女人欣賞d咖~
係呀,應該係露點
Originally posted by iedcf at 2006-4-16 16:23:
係呀,應該係露點
露點物提醒佢咯,做男人要大方d體貼d咖嘛~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-16 04:28 PM:

露點物提醒佢咯,做男人要大方d體貼d咖嘛~
ya....你話返比佢朋友知...佢覺得仲"魚"啦
直接了當...細細聲同佢...佢可能對你仲有好感...
仲有呀...下次見到...一定要第一時間講...
到時個女仔比人睇左甘耐先知.....
Originally posted by iedcf at 2006-4-16 04:18 PM:
記得有一次
我同三個女仔friends
一...
游水實有d咁既野
唔出奇
唔係d日本仔點會成日偷拍到咁多呀

但係friend就真係提提佢好
"虎毒不吃兒"...
"人淫不淫frd"!!
我會睇一陣,然後再悄悄同佢講,相信佢會好感激我咁坦白
.
衝埋去啜佢啦 (講笑)

係當佢係fd就同佢講啦,
雖然個位置係有點兒那個,
但你都係出於好意,佢都會明白既
Originally posted by 左輪仔 at 2006-4-16 05:42 PM:
衝埋去啜佢啦 (講笑)

最好仲要留係佢身邊...一路cover佢...但唔睇...
甘到時個女仔覺得你甘有正義感...
分分鍾唔只睇...仲有得.............................
Originally posted by 左輪仔 at 2006-4-16 17:42:
衝埋去啜佢啦 (講笑)

打死我都唔會同你去游水~~~>.<""
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]當你地d friends露點時,你會點樣做?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。