<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 其實點解點人整係講個巴士叔叔,唔講個巴士男
返回列表 回復 發帖

其實點解點人整係講個巴士叔叔,唔講個巴士男

其實點解點人整係講個巴士叔叔,

唔講個巴士男

個巴士男見義勇為

雖然最終敗北

但是好過不發言的人

有人預計香港會有其他以交通工具命名的人

中哂

[ Last edited by ulysses on 2006-5-23 at 05:27 PM ]
拍埋套劇, 搵林尚義, 石仔做主角, 薛凱琪做路人, 俾阿叔鬧到喊
Originally posted by ulysses at 2006-5-23 05:26 PM:
其實點解點人整係講個巴士叔叔,

唔講個巴士男

個巴士男見義勇為

雖然最終敗北

但是好過不發言的人

有人預計香港會有其他以交通工具命名的人

中哂
原因係冇人清楚之前發生咩事
只知個阿叔鬧佢
人講你講
點解你拍我

有可能條友一樣都係大聲講手機
之後仲拍個阿叔
唔通咁又值得贊

所以只能對
大家都睇到的部份去討論

俾人用粗口狂插
亦不代表個後生仔做得正確
始終大家冇片頭
唔知佢係咪都係
同巴士阿叔一樣咁講手機騷擾到人
羅生門....

"有可能條友一樣都係大聲講手機, 之後仲拍個阿叔"
呢個機會都幾大

值得一讚條友仔比人咁屌仲可以好似無野
KOF"炎之貴公子"
call me 草薙京
Originally posted by kyo at 2006-5-24 12:27 AM:
羅生門....

呢個機會都幾大

佢好想做野,亦都好想講野
只係唔夠膽做唔夠膽講啫
假若佢真係忍到當無野,晨早握著手完場啦
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
Originally posted by karenmoe at 2006-5-24 06:02 PM:

佢好想做野,亦都好想講野
只係唔夠膽做唔夠膽講啫
假若佢真係忍到當無野,晨早握著手完場啦
吃吃,反話
KOF"炎之貴公子"
call me 草薙京
個人覺得      阿叔講電話大聲過佢 . 佢唔夠佢大聲 , 所以一時火起 , 拍佢  點知,  賭仔最忌搭膊頭   可能佢搭膊頭  又剛好輸左錢 ,  即刻反應大 !!   

老實講 , 個人覺得巴士男唔夠佢大聲 , 唔夠佢講 ,  但一樣死剩把口 手指指咁 , 都唔想下 如佢不是阿叔  , 係....  佢咪大鑊 ?  要出頭   先要知道自己有咩能力 ,

我相信有禮貌要求  可能無呢單野看
Originally posted by kyo at 2006-5-24 12:27 AM:
羅生門....

呢個機會都幾大

佢梗係冇野
係佢娘親辛苦D唧

唔知佢娘親
俾D親戚問到
你個仔真係好野
人地小完你3次
你個仔都無野咁
真係好好野

呢種情況佢娘親係咪應該開心呢?
真係唔知點答...
車~個"四眼巴士男"on9的~
有種的晌阿叔嘈丫~
晌巴士果到就成隻死狗咁款~
打上電台又係咁吹點玩佢~吹到好勁好勁
其實佢只不過係俾阿叔玩緊罷了~
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
呢條 Alvin, 羞字都唔識寫仲出黎呀支呀左摩洛哥, 比着我就抦埋三五七年, 斬手指都唔認係果條友啦, 打又唔夠薑講又唔夠人講.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 其實點解點人整係講個巴士叔叔,唔講個巴士男

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。