<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [感受分享]﹕當條女幫你口爆。。。。。
返回列表 回復 發帖

[感受分享]﹕當條女幫你口爆。。。。。

。。。我成個人“太”字形躺在床上 。。。
。。。條女用舌溫柔地去舔我果龜頭同果春袋 。。。
。。。好似舔雪糕﹐攪到我條野開始漲大﹐好快都feel到好high 。。。
。。。佢一入一出好有節奏咁含﹐嗦嗦有聲 。。。
。。。個口同佢深喉既壓迫感﹐令到我果龜頭開始發麻 。。。
。。。feel到自己d精液好想噴出黎﹐精關要大開 。。。
。。。我不客氣捉實佢果頭﹐將條野挺深入di 。。。
。。。放鬆自己,將自己濃濃极腥既精液完全射入佢既口裡 。。。
。。。感到一波一波既白漿噴發﹐條女緊閉雙眼含住成碌野發出“唔唔”微聲 。。。
。。。最後一滴都被佢吸埋﹐我成個人都謝了。。。
。。。佢仰頭雙手整理佢既長髮﹐把口含緊我既精對住我微(淫)笑 。。。
。。。暗示會吞我d精咁話﹐我報以非常有征服感既笑容 。。。

。。。唔知係個冷氣開得大﹐條女打左個冷震 。。。
。。。一個世紀大噴嚏﹐成口精加埋濞涕噴向我面 。。。
。。。一個世紀大顏射 。。。唉~~

各位如果係你面對咁既情形會點呢﹖

[ Last edited by 小强 on 2006-10-7 at 02:00 PM ]
原來樓主比人顏射呀

呵呵.....
真可憐
樓主!呢D咪叫自作自受囉!
Originally posted by pkbrian at 2006-10-7 01:01 PM:
原來樓主比人顏射呀

呵呵.....
真可憐
Originally posted by 自由神 at 2006-10-7 01:08 PM:
樓主!呢D咪叫自作自受囉!
Originally posted by 小强 at 2006-10-7 01:30 PM:

算吧啦!強!
對唔住..
我真係笑左出黎
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-7 01:32 PM:
對唔住..
我真係笑左出黎
無陰公啊﹗
楼主太搞笑了~~是真实事件吗?
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
真係估你唔到,太好笑了
u use your own sprem to wash face.  you must be the first one in the whole world la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [感受分享]﹕當條女幫你口爆。。。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。