<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地有冇搽/噴香水既習慣
返回列表 回復 發帖

你地有冇搽/噴香水既習慣

我好想問大家有冇呢個習慣 定係間中會搽/噴
同埋我想知男仔搽/噴香水 除左止汗臭 仲可以有乜用
attract women lor
my favor bland is Hugo Boss
Originally posted by SCM at 2006-11-17 09:56 PM:
我好想問大家有冇呢個習慣 定係間中會搽/噴
同埋我想知男仔搽/噴香水 除左止汗臭 仲可以有乜用
好坦白講丫~~
香水係止唔到汗臭....
有時....如果d香水溝埋汗臭....果種味係超難頂

不過....如果真係揀岩香水....
我會好欣想.....
但係.....同一隻香水~~有人鐘意有人討厭......
仲有~~有時過左火~~噴太多又惡頂....

所以....其實....唔搽都得啦!!

最重要~~最重要~~個身無煙味~~

煙味會蓋過香水味架~~
通常冬天先會用...香水
因為...冬天d 衫唔會成日洗...所以hehe...
而且無咁大煙味...

夏天都係用香汗濟...好似唔係叫止汗濟,
唔記得咩名...
Originally posted by 極樂 at 2006-11-17 10:05 PM:

好坦白講丫~~
香水係止唔到汗臭....

所以我唔食煙
我亦唔鐘意人食煙
Originally posted by SCM at 2006-11-17 10:06 PM:

所以我唔食煙
我亦唔鐘意人食煙
我都想我未食過煙...依ga 好難介...
Originally posted by kaing at 2006-11-17 10:09 PM:

有心一定介到
The Best
Originally posted by kaing at 2006-11-17 10:09 PM:

係呀!好難嫁!
Originally posted by ASPP at 2006-11-17 10:10 PM:

有心一定介到
咁我應該無心個隻...無咩事都好難介到...
Originally posted by kaing at 2006-11-17 10:14 PM:

咁我應該無心個隻...無咩事都好難介到...
煙會令人清醒!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你地有冇搽/噴香水既習慣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。