<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【加分題】最最最勁or屎的飲酒經歷
返回列表 回復 發帖

[一聊知] 【加分題】最最最勁or屎的飲酒經歷

適逢港男酒吧新開張及臨近聖誕,
現推出送分題目一條,
就係最最最勁or最最最屎的飲酒經歷

各位爸打可以同大家分享一下自己o既威水史或者臭史都得
寫得越精彩越詳細就越多分,
記得多多支持啦~
The most expensive wine drank is Ch. Cheval Blanc 1961, worth $25000 (at 1998) and it was from my customer. But only one glass for me as it was shared by 6 persons. The wine is remarkable and very tasty, when the bottle is opened, aroma was full of the room.............

最勁飲酒經歷is drank one bottle of Hennessy XO 700ml by myself, that night 4 person drank 6 bottles of Hennessy XO 700ml, friend of mine drank 2 bottles fortunately the bill was paid by my rich friend

最屎飲酒經歷 is when I'm 18 yrs old, drank 5 shots of tequila pop in a row then rush into the toilet at once and stayed there for an hour. Everything in my stomach (dinner for that night) was in the toilet bowl and it is so embarrasing as my friends thought I fainted in the toilet

What about your experience, brothers?

----------------------------------
AWU: 第一個o黎幫襯, +6

[ Last edited by AWU on 2006-12-4 at 10:40 AM ]
最最勁經歷:

其實都唔知算唔算係勁,不過已經係我記憶之中嘅最勁經歷;
同班F(計埋我四兜友)落吧飲,一晚共飲左9打啤酒!冇計過自己飲左幾多,不過肯定係最多果個,因為我成晚係咁狂輸,9打啤酒分分鐘有一半係落左我肚度~~
之後宵夜d F話番俾我聽先知,原來之前離開間吧時我醉到瞓左响間吧門口地下,抬都抬5郁...
...瞓左一陣迷迷糊糊咁起身...神智不清之下俾d F拖左去茶餐廳坐~~

又有一次出街食飯(2兜友),叫啤酒飲(大樽裝+士8)......
5覺5覺,食完餐飯,埋單時數下d樽,竟然飲左19支~~嘩!我個F唔係飲左好多...咪又係大部分落哂我肚!最奇怪係......呢次竟然冇飲醉~

醉醉屎經歷:

有次去飲(人家擺酒果隻),原本冇諗住飲酒嘅,所以可以放心狂"擦"一餐,食到勁飽(係飽到想嘔果隻~);
點知之後有F"搞事"...結果都係要飲...
今次玩鬥快飲,PK!飲唔夠四杯就出事;眾目睽睽之下噴發而出,嘔到一枱都係~"火羅"爆!!咪就係勁樣衰囉~~

----------------------------------
AWU: 嘔到一枱都係!?, 咁樣衰, 抵加分 +5

[ Last edited by AWU on 2006-12-4 at 03:31 PM ]
我應該冇得講波
我都唔飲酒既
最最勁經歷:
一晚飲2打啤酒, 冇醉...第二日一早返工...冇事... 但過晚埋單好肉亦...

最醉醉醉醉屎經歷:
有晚冇食嘢去飲酒, 飲大咗...飲到行路擺來擺去...駕車驚俾人足... 第二日嘔咗六次!

AWU: 本來加3分, 不過酒後駕駛太危險, 要扣1分(比差人捉到唔止扣咁少)

+2

[ Last edited by AWU on 2006-12-4 at 06:54 PM ]
最最勁經歷:
一條友飲兩打啤酒,搞到成去廁所… jer jer 都痾到斷

最醉醉醉醉屎經歷:
兩次同老細飲…飲到嘔… 跟住仲同佢講"我冇醉" 一齊落 "M-Zxxe" 再飲過

AWU: 嘔完再o黎飲過 +2

[ Last edited by AWU on 2006-12-4 at 06:56 PM ]
最最勁經歷:
我有一晚落左老蘭,連續隊冧左7間酒吧既酒筲箕,係咪好勁呢?!
知唔知點做到?..........................................................方法係用手槍

最屎經歷:
我飲左支水果酒就醉左,起身既時候唔知點解個屎眼有d痛................

AWU: 乜解你d經歷咁奇幻o既 +2

[ Last edited by AWU on 2006-12-5 at 09:34 PM ]
最勁一次:
有次同朋友飲早場,有8點飲到3點幾,中間飲左啤酒,
威士忌,幾杯cocktails,仲幫d飲唔到既頂埋酒,玩得好癲...

點知差唔多走時又咁岩撞到另一班朋友,佢地話想pop酒,結果叫左支Tequila黎,
我真係唔知點解咁勇,仲有可以pop到9杯,幾個朋友都係pop左5-6杯,真係飲左傻左

最差一次:
果次係岩岩打完波,成班人突然話想去飲野,我本來都唔係咁想去,
講真其實真係好攰,唔多想飲,不過大家都咁熱情,冇理由唔去啦,
食左少少野,就落去隊過,結果飲唔夠幾枝,我就夠皮,成晚都唔係飲到好多...

AWU: 嗯....都講得幾detail, 不過唔係太特別, +4

[ Last edited by AWU on 2006-12-12 at 06:59 PM ]
Originally posted by markpui at 2006-12-4 16:13:
一齊落 "M-Zxxe" 再飲過
係唔係近三角公厠果間?
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-11 11:25 PM:

係唔係近三角公厠果間?
係....有冇興趣join埋一齊去
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【加分題】最最最勁or屎的飲酒經歷

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。