<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我想搵三國H-GAME
返回列表 回復 發帖

我想搵三國H-GAME

我有日去我個fd屋,
玩左一個三國的HGAME阿,d男主好似全部係女仔來架~
叫咩玩阿??好正阿

[ Last edited by coolala2005 on 2007-3-6 at 10:35 PM ]
點解你唔問你個fd呢?...
果個HGAME叫恋姫†無双~ドキッ★乙女だらけの三国志演義~

http://www.tactics.ne.jp/~baseson/koihime/
有冇中文版呀~!
有冇得down
睇到有d想玩
我最佩服既曹操......
我最愛甘寧既豪情.........
愛夏侯惇既好戰.........
關羽哥既情義!

我唔理你地有咩特殊需要,我唔知點解!
我地自己中國歷史最令人佩服既英雄人物!
點解!你地身為中國人,見到自己國家既歷史英雄人物被改成個個36E你地會咁開心!

仲話想玩?
可恥!可恥!
超越自己,攻其不備
應該係戀姬無雙,最近剛出新作..
不去睇貂蟬就好,不然會有什么后果,不知道
嚴格來說也不是完全的Hgame,只是比較接近而已
我都覺得係戀姬無雙~
出左都有段日子......
感覺上人物跟武將列傳完全無關=w=
貂蟬才是王道(拖走)

又唔係個個36e既,諸葛亮同大小喬就唔係(講笑~)
話說回來,之前紅樓夢hgame比人罵得好勁,
點解呢隻無事(因為隻game個名唔係叫3國誌?,但係呢隻game都幾出名下= =")

[ Last edited by ckyckk on 2007-3-7 at 11:16 PM ]
Originally posted by 能神所不能 at 2007-3-7 08:50 AM:
我最佩服既曹操......
我最愛甘寧既...
中國就係有太多好似你咁愛國既人
所以成日都會郁d就開戰

[ Last edited by gn00987333 on 2007-3-7 at 11:08 PM ]
Originally posted by gn00987333 at 2007-3-7 10:58 PM:

中國就係有太多好似你咁愛國既人
所以成日都會郁d就開戰

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我想搵三國H-GAME

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。